Nettipelit

Topp leikir

10 leikir mest spilað

Soitetuin pelit internetissä

Parhaat Nettipelit Internetissä, jotka ovat eniten pelatut pelit luoda Top ilmaisia ​​pelejä net. Tämä on sijoitusta parhaat pelit Internetissä, pelejä, jotka on ollut useamman kerran. Sivustomme verkko on läsnä koko maailmassa, ja se on tuhansia kävijöitä ja osallistujia päivittäin, niin että me luomme alkuun oikeilla tiedoilla. Tässä ovat suosituimmat sisällöt ja ne, jotka enemmän ihmiset ovat tietokoneissaan, koska meidän sisällöt ovat ilmaisia ​​ja sopivat kaikille Windows-käyttöjärjestelmän tietokoneet, jotka ovat oikeastaan yleisimpiä. Osallistua tähän sijoitukseen teidän pelejä ja ääniä, pisteytys ja jakaa pelit sosiaalisia verkostoja.

Parhaat nettipelit

Soitetuin peli Internetissä on:

Lähettää!
Äänestä!
Jaa!
Delicious
Perinteinen pasianssi Pelata ►

(Pasianssi Pelit)

292851 kertaa pelataan !
3

Tämä ilmainen online-peli tuo perinteinen pasianssi tietokoneeseen.Yksinpelissä. Sinulla on useita kasana kortteja ylöspäin kortin nähnyt. Sinun täytyy asettaa kortit alkuun neljä paalut, jotka ovat sopii pakassa. Sinun täytyy aloittaa yhdellä ja työskennellä jopa nousevassa järjestyksessä numerot korttien arvoa, päättyä kortti kuningas.Pelin tavoitteena on asettaa kaikki kortit peli kasoittain alkuun. Jos loppuu kortit ruudulla voitat pelin. Ja että sinulla on hauskaa vain vähän.

5 pallot linja Pelata ►

(Pallot Pelit)

511467 kertaa pelataan !
6

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Pasianssi Pelata ►

(Pasianssi Pelit)

84708 kertaa pelataan !
3

Tämä ilmainen online-peli pasianssi tuo elämän takaisin tietokoneeseen. Tappaa ne ajat kuollut, ota pasianssi peli ja pitää hauskaa. Sinun täytyy asettaa kortit järjestyksessä. Sinun täytyy aloittaa ässää, sitten kaksi, kolme ja niin edelleen. Laita kaikki numerot järjestyksessä ja päättyy luvut korttipakan.Peli lajittelu kirjeitä numeroita. Kortit olet jo paljon ja täytyy mennä poistamalla kortteja mennä katsomaan kortit tarvitset. Pasianssi pelata yksin tietokonetta internetissä.

Pallot värien Pelata ►

(Joulupelit)

1238435 kertaa pelataan !
5

Joulu peli, jossa sinun täytyy tuhotaryhmä palloja on sama väri joulukuusi ovat samankaltaisia. Isompiryhmä, sitä enemmän keräät pisteitä sen tuhoamista, jos saat tarpeeksi pisteitä olet viettänytseuraavalle tasolle. Sinun täytyy poistaa ryhmien pallojen kanssa samaa väriä ja siten ottaapallot kaatumasta. Tavoitteena on yrittää poistaa kaikkipallot sinulla onnäytön siirtyäseuraavalle tasolle. Kokeile, että ryhmät ovat yhtä suuria kuin mahdollista ansaita enemmän pisteitä jokaisen liikkeen.

Puolikuu pasianssi Pelata ►

(Pasianssi Pelit)

30540 kertaa pelataan !
5

Tässä ilmainen verkossa peli esittelemme erityyppistä pasianssi. Vuonna keskeinen osa hallituksen tulisi asettaa sopivat kortit nousevassa ja laskevassa toisissa. Mutta reunat voivat pinota kortit samaa maata nousevassa sekä alenevassa, saada kortit tarvitset Keski kumpuja. Tämän yksinkertaisen pasianssi viettää aikaa viihdyttävä, niihin tilanteisiin, kun et tiedä, mitä tehdä.

Etsi kaupunki Pelata ►

(Maantiede Pelit)

121853 kertaa pelataan !
6

Kuinka paljon sinä tiedät maailman maantiede? Tässä kiinnostavaa peliä voi osoittautua taitojasi maantiedon. Sinun täytyy vastata testejä etukäteen tasolla. Sinun täytyy löytää kaupungin, että peli kertoo sinulle. Lontoo, Zagreb, tai Kampala Ugandassa ... peli antaa sinulle pisteitä sen mukaan, kuinka lähellä olet alaspäin kartalla. Se on hauska peli, jossa on paljon opittavaa maantieteestä.

Sytytä joulukuusi Pelata ►

(Joulupelit)

18600 kertaa pelataan !
5

Ilmainen verkossa hauska peli älykkyys ja taito, jos sinulla on kiertää kappaletta kaapeli ja liittimet sipulit loppuun virtapiiri niin, että kaikki sipulit sytytetään kerralla. Voit pelata milloin haluat saada parhaat pisteet, voit rekisteröityä lopussa pelin.

Palapeli Tom ja Jerry: kissa vs. hiiri Pelata ►

(Tom ja Jerry Pelit)

57404 kertaa pelataan !
6

Tässä pelissä sinun täytyy tehdäpalapelin Tom ja Jerry. Voit tehdä tämän, klikkaapala hiiren vasemmalla painikkeellapala ja siirrähiirtä liikuttaapala. Säätö tehdään automaattisesti, kun säädät yksi osa toiseen. Sinun täytyy tehdä kaikkipalaset sopivat keskenään saada takaisin nähdäkoko kuvan. Palapeli onkuvapiirrossarjan Tom ja Jerry. Kuvassakissa Tom on osumassahiiri Jerry lapiolla. Hiiren pakenee hänen hiiren reikä seinään talon.

Simpsonit tornissa Pelata ►

(Simpsonit Pelit)

133778 kertaa pelataan !
5

Tässä riippuvuutta peliä Simpsonit. Sinulla on klikata hiirellä kuvan ottaa, jotka ovat hänen puolellaan toista samanlaista kuvaa napsautetaan. Kun olet napsauttanut, voit pudottaa toisen kuvan tai torni laskee. Perimmäisenä tavoitteena on pysyä ilman kuvaa.