Nettipelit

Topp leikir

10 leikir mest spilað

Soitetuin pelit internetissä

Parhaat Nettipelit Internetissä, jotka ovat eniten pelatut pelit luoda Top ilmaisia ​​pelejä net. Tämä on sijoitusta parhaat pelit Internetissä, pelejä, jotka on ollut useamman kerran. Sivustomme verkko on läsnä koko maailmassa, ja se on tuhansia kävijöitä ja osallistujia päivittäin, niin että me luomme alkuun oikeilla tiedoilla. Tässä ovat suosituimmat sisällöt ja ne, jotka enemmän ihmiset ovat tietokoneissaan, koska meidän sisällöt ovat ilmaisia ​​ja sopivat kaikille Windows-käyttöjärjestelmän tietokoneet, jotka ovat oikeastaan yleisimpiä. Osallistua tähän sijoitukseen teidän pelejä ja ääniä, pisteytys ja jakaa pelit sosiaalisia verkostoja.

Parhaat nettipelit

Soitetuin peli Internetissä on:

Lähettää!
Äänestä!
Jaa!
Delicious
Perinteinen pasianssi Pelata ►

(Pasianssi Pelit)

310022 kertaa pelataan !
3

Tämä ilmainen online-peli tuo perinteinen pasianssi tietokoneeseen.Yksinpelissä. Sinulla on useita kasana kortteja ylöspäin kortin nähnyt. Sinun täytyy asettaa kortit alkuun neljä paalut, jotka ovat sopii pakassa. Sinun täytyy aloittaa yhdellä ja työskennellä jopa nousevassa järjestyksessä numerot korttien arvoa, päättyä kortti kuningas.Pelin tavoitteena on asettaa kaikki kortit peli kasoittain alkuun. Jos loppuu kortit ruudulla voitat pelin. Ja että sinulla on hauskaa vain vähän.

5 pallot linja Pelata ►

(Pallot Pelit)

522580 kertaa pelataan !
6

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Draculaura väritys Pelata ►

(Värityskuvia)

25270 kertaa pelataan !
6

Ilmainen verkossa peli, jossa voit värittää verkossa Draculaura, söpö vampyyri tyttö Monster High. Väri Draculaura mieleisekseen, ja tulostaa tuloksen. Voit myös tulostaa sen ennen väritys ja väri se maaleilla. Jos haluat värittää loput merkkiä Monster High osoitteessa Coloringpagesmania.com ja löytää satoja värityskuvia.

Pasianssi Pelata ►

(Pasianssi Pelit)

88386 kertaa pelataan !
3

Tämä ilmainen online-peli pasianssi tuo elämän takaisin tietokoneeseen. Tappaa ne ajat kuollut, ota pasianssi peli ja pitää hauskaa. Sinun täytyy asettaa kortit järjestyksessä. Sinun täytyy aloittaa ässää, sitten kaksi, kolme ja niin edelleen. Laita kaikki numerot järjestyksessä ja päättyy luvut korttipakan.Peli lajittelu kirjeitä numeroita. Kortit olet jo paljon ja täytyy mennä poistamalla kortteja mennä katsomaan kortit tarvitset. Pasianssi pelata yksin tietokonetta internetissä.

Crash team racing Pelata ►

(Autopelit)

78079 kertaa pelataan !
7

Suuri verkossa Crash Bandicoot peli, jossa flash versio suositusta Crash Team Racing, PlayStation videopelin vuodesta 1999. Voit nyt nauttia hullu rotujen kanssa Crash Bandicoot ja hänen ystävänsä. Sinun tarvitsee vain käyttää nuolinäppäimiä ajaa polkuauto paras voit ja saavuttaa ensimmäinen paikka, voittaa vastustajat. Jos pidät moottori ja autoja, suosittelemme sivuilla: Autovuokraamo paras autoja pilkkahintaan.

Pallot värien Pelata ►

(Joulupelit)

1240899 kertaa pelataan !
5

Joulu peli, jossa sinun täytyy tuhotaryhmä palloja on sama väri joulukuusi ovat samankaltaisia. Isompiryhmä, sitä enemmän keräät pisteitä sen tuhoamista, jos saat tarpeeksi pisteitä olet viettänytseuraavalle tasolle. Sinun täytyy poistaa ryhmien pallojen kanssa samaa väriä ja siten ottaapallot kaatumasta. Tavoitteena on yrittää poistaa kaikkipallot sinulla onnäytön siirtyäseuraavalle tasolle. Kokeile, että ryhmät ovat yhtä suuria kuin mahdollista ansaita enemmän pisteitä jokaisen liikkeen.

Palapeli Tom ja Jerry: kissa vs. hiiri Pelata ►

(Tom ja Jerry Pelit)

58977 kertaa pelataan !
6

Tässä pelissä sinun täytyy tehdäpalapelin Tom ja Jerry. Voit tehdä tämän, klikkaapala hiiren vasemmalla painikkeellapala ja siirrähiirtä liikuttaapala. Säätö tehdään automaattisesti, kun säädät yksi osa toiseen. Sinun täytyy tehdä kaikkipalaset sopivat keskenään saada takaisin nähdäkoko kuvan. Palapeli onkuvapiirrossarjan Tom ja Jerry. Kuvassakissa Tom on osumassahiiri Jerry lapiolla. Hiiren pakenee hänen hiiren reikä seinään talon.

Puolikuu pasianssi Pelata ►

(Pasianssi Pelit)

32534 kertaa pelataan !
5

Tässä ilmainen verkossa peli esittelemme erityyppistä pasianssi. Vuonna keskeinen osa hallituksen tulisi asettaa sopivat kortit nousevassa ja laskevassa toisissa. Mutta reunat voivat pinota kortit samaa maata nousevassa sekä alenevassa, saada kortit tarvitset Keski kumpuja. Tämän yksinkertaisen pasianssi viettää aikaa viihdyttävä, niihin tilanteisiin, kun et tiedä, mitä tehdä.

Tetris värin pallot Pelata ►

(Pallot Pelit)

314008 kertaa pelataan !
4

Tämä peli on kuin tetris, mutta pallot värin. Joka kerta, 3 pallot näkyvät, ja voit pyörittää palloja tai siirtää ennen pudottamalla samaan ryhmään kasa niitä. Jos 4 tai enemmän palloja on saman värin on kytketty, pallot on tuhottu. Kun pallot tullut epävakaa, ne heitetään alas, jolloin kannat pallot vaikea ennustaa, ja peli on haastava. Käytä vasenta ja nuoli oikealle siirtää kuuluvien palloja, käytä ylös-ja alaspäin nuolta kiertää ne ja paina VÄLINÄPPÄINTÄ lopettaa kuuluvien palloa.

kanan vähän kulkuennuste Pelata ►

(Disney Pelit)

636083 kertaa pelataan !
4

Hän on jäänyt linja-auton uudelleen ja jos et auttaa häntä, hän tulee myöhässä koulusta. Käytä nuolinäppäimiä suoraan Chicken kautta Oakey Oaks. Varo sellaisia esteitä matkan varrella. Tavoitteenasi on OIMINTA koulun ennen kuin aika loppuu! Sinun tulee välttää autot, paloposti, krakatun jalkakäytävä, bugglegum, öljyn veden kerääntyminen ja sprinkleri. Käytä skateboard mennä nopeammin, mutta pysyä tiellä. Saada pois skateboard, paina spacebar. On aika frezzer että jäätyy ajan tilapäisesti ja on paloja Sky että laskussa, parempi Nouto varten lisäpisteitä. Muista pysyä tiellä, jos mahdollista, Grass, nuija ja hiekka hidastaa sinua alas. Käyttää avoimia miesluukut kuin pikavalintoja nojalla Oakey Oaks! Mitä enemmän aikaa lopussa, sitä enemmän pisteitä saat oman lopputuloksen!