Nettipelit

Topp leikir

10 leikir mest spilað

Soitetuin pelit internetissä

Parhaat Nettipelit Internetissä, jotka ovat eniten pelatut pelit luoda Top ilmaisia ​​pelejä net. Tämä on sijoitusta parhaat pelit Internetissä, pelejä, jotka on ollut useamman kerran. Sivustomme verkko on läsnä koko maailmassa, ja se on tuhansia kävijöitä ja osallistujia päivittäin, niin että me luomme alkuun oikeilla tiedoilla. Tässä ovat suosituimmat sisällöt ja ne, jotka enemmän ihmiset ovat tietokoneissaan, koska meidän sisällöt ovat ilmaisia ​​ja sopivat kaikille Windows-käyttöjärjestelmän tietokoneet, jotka ovat oikeastaan yleisimpiä. Osallistua tähän sijoitukseen teidän pelejä ja ääniä, pisteytys ja jakaa pelit sosiaalisia verkostoja.

Parhaat nettipelit

Soitetuin peli Internetissä on:

Lähettää!
Äänestä!
Jaa!
Delicious
Perinteinen pasianssi Pelata ►

(Pasianssi Pelit)

306894 kertaa pelataan !
3

Tämä ilmainen online-peli tuo perinteinen pasianssi tietokoneeseen.Yksinpelissä. Sinulla on useita kasana kortteja ylöspäin kortin nähnyt. Sinun täytyy asettaa kortit alkuun neljä paalut, jotka ovat sopii pakassa. Sinun täytyy aloittaa yhdellä ja työskennellä jopa nousevassa järjestyksessä numerot korttien arvoa, päättyä kortti kuningas.Pelin tavoitteena on asettaa kaikki kortit peli kasoittain alkuun. Jos loppuu kortit ruudulla voitat pelin. Ja että sinulla on hauskaa vain vähän.

5 pallot linja Pelata ►

(Pallot Pelit)

521236 kertaa pelataan !
6

Tässä pelissä on pallot eri värisiä, ja te olette siirtää palloa niin, että 5 tai enemmän palloja on saman värin on liitetty toisiinsa suorassa linjassa niin, että pallot on tuhottu. Rivit voivat olla horisontaalisia, vertikaalisia tai diagonaalisesti. Jokaisen siirtää uudet pallot on muodostettu. pelaaja häviää pelin, jos koko hallitus on täynnä palloja.

Draculaura väritys Pelata ►

(Värityskuvia)

22777 kertaa pelataan !
6

Ilmainen verkossa peli, jossa voit värittää verkossa Draculaura, söpö vampyyri tyttö Monster High. Väri Draculaura mieleisekseen, ja tulostaa tuloksen. Voit myös tulostaa sen ennen väritys ja väri se maaleilla. Jos haluat värittää loput merkkiä Monster High osoitteessa Coloringpagesmania.com ja löytää satoja värityskuvia.

Pasianssi Pelata ►

(Pasianssi Pelit)

87884 kertaa pelataan !
3

Tämä ilmainen online-peli pasianssi tuo elämän takaisin tietokoneeseen. Tappaa ne ajat kuollut, ota pasianssi peli ja pitää hauskaa. Sinun täytyy asettaa kortit järjestyksessä. Sinun täytyy aloittaa ässää, sitten kaksi, kolme ja niin edelleen. Laita kaikki numerot järjestyksessä ja päättyy luvut korttipakan.Peli lajittelu kirjeitä numeroita. Kortit olet jo paljon ja täytyy mennä poistamalla kortteja mennä katsomaan kortit tarvitset. Pasianssi pelata yksin tietokonetta internetissä.

Crash team racing Pelata ►

(Autopelit)

77907 kertaa pelataan !
7

Suuri verkossa Crash Bandicoot peli, jossa flash versio suositusta Crash Team Racing, PlayStation videopelin vuodesta 1999. Voit nyt nauttia hullu rotujen kanssa Crash Bandicoot ja hänen ystävänsä. Sinun tarvitsee vain käyttää nuolinäppäimiä ajaa polkuauto paras voit ja saavuttaa ensimmäinen paikka, voittaa vastustajat. Jos pidät moottori ja autoja, suosittelemme sivuilla: Autovuokraamo paras autoja pilkkahintaan.

Pallot värien Pelata ►

(Joulupelit)

1240651 kertaa pelataan !
5

Joulu peli, jossa sinun täytyy tuhotaryhmä palloja on sama väri joulukuusi ovat samankaltaisia. Isompiryhmä, sitä enemmän keräät pisteitä sen tuhoamista, jos saat tarpeeksi pisteitä olet viettänytseuraavalle tasolle. Sinun täytyy poistaa ryhmien pallojen kanssa samaa väriä ja siten ottaapallot kaatumasta. Tavoitteena on yrittää poistaa kaikkipallot sinulla onnäytön siirtyäseuraavalle tasolle. Kokeile, että ryhmät ovat yhtä suuria kuin mahdollista ansaita enemmän pisteitä jokaisen liikkeen.

Puolikuu pasianssi Pelata ►

(Pasianssi Pelit)

32414 kertaa pelataan !
5

Tässä ilmainen verkossa peli esittelemme erityyppistä pasianssi. Vuonna keskeinen osa hallituksen tulisi asettaa sopivat kortit nousevassa ja laskevassa toisissa. Mutta reunat voivat pinota kortit samaa maata nousevassa sekä alenevassa, saada kortit tarvitset Keski kumpuja. Tämän yksinkertaisen pasianssi viettää aikaa viihdyttävä, niihin tilanteisiin, kun et tiedä, mitä tehdä.

Etsi kaupunki Pelata ►

(Maantiede Pelit)

123166 kertaa pelataan !
6

Kuinka paljon sinä tiedät maailman maantiede? Tässä kiinnostavaa peliä voi osoittautua taitojasi maantiedon. Sinun täytyy vastata testejä etukäteen tasolla. Sinun täytyy löytää kaupungin, että peli kertoo sinulle. Lontoo, Zagreb, tai Kampala Ugandassa ... peli antaa sinulle pisteitä sen mukaan, kuinka lähellä olet alaspäin kartalla. Se on hauska peli, jossa on paljon opittavaa maantieteestä.

Klassinen tetris Pelata ►

(Tetris Pelit)

13027 kertaa pelataan !
5

Pelaa klassinen versio Tetris, saa viehätystä ja yksinkertaisuutta alkuperäisen pelin. Vuosikerta versio klassisesta Tetris tehdä krs lukuja geometrisia muotoja laskussa ylhäältä. Käytä nuolinäppäimillä pyörittää lukuja tai laskea niitä, kunnes alareunassa pelin. Pelin tavoitteena on saada linjat ne katoavat. Menettää peli, jos luvut pääset alkuun.