Nettipelit

Winx Klubi: väritys

Leikur af Winx Klubi Pelit

Winx Klubi: väritys

Winx Klubi: väritys Luokitus: 6/10

Winx Klubi: väritys peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Nauti väritys nämä maaginen keijuja, sarjakuvahahmoja suosikki sarja tytöille, Winx Klubi. Värittää kuvan, sinun on klikattava väri hiiren vasenta painiketta ja sitten maalata kuvan elementin tällä värillä, klikkaamalla tästä tuotteesta hiiren vasemmalla painikkeella. Voit käyttää värejä haluat, kuin haluat, ei ole rajoja mielikuvitusta. Winx Klubi on animaatiosarja ja päähenkilöt sarjan keijut on maagisia voimia.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 19682 kertaa verkossa. Ranking 1069 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 1328 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 19682 kertaa
Winx Klubi: väritys

Peli, jossa sinun täytyy maalata keijuja. Toimintaa, jossa lapset joutuvat väri sarjakuvahahmoja. Jotkut tytöt elävät fantasiamaailmassa, jota ympäröi taikaolennot. Jotkut keijut on siivet ja ovat hyvin kauniita. Tässä harjoituksessa voit maalata värikuvia tähdet tyttöjä. Erittäin mielenkiintoinen, ja nyt voit käyttää värejä kaikki mielikuvitusta haluat. Sarja, joka alkoi Italiassa ja on tullut hyvin suosittu maailmassa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Winx Klubi: väritys selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Winx Klubi Pelit nimeltään Winx Klubi: väritys. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Winx Klubi: väritys ja se liittyy Winx Klubi Pelit. Uusi peli Winx Klubi: väritys on yksi parhaista peleistä Winx Klubi Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Winx Klubi: väritys että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Winx Klubi: väritys
EDELLINEN

Winx Klubi Pelit Eniten pelatut pelit

Kohtaukset Winx Klubi Pelata ►

Kohtaukset Winx Klubi

6
6 / 10 - 3960 ääntä
Pelattu
41234
kertaa

Tässä alkuperäisen pelin, sinun täytyy luoda kohtauksen hahmot animaatiosarja Winx Klubi. Voit luoda kohtaus, sinun täytyy valita merkkien sarjassa klikkaamalla hiirellä ja vetämällä hahmo olet pelannut siirtämällä hiirtä vaiheessa. Winx Klubi on animaatiosarja ja päähenkilöt ovat keijuja taikavoimia, joita he käyttävät taistelemaan pahuuden voimia. Tässä ovat pojat ja tytöt päähenkilöt sarjan, niin että voit luoda omia kohtauksen ja seikkailuja.

Väritys merkkiä Winx Klubi Pelata ►

Väritys merkkiä Winx Klubi

5
5 / 10 - 4284 ääntä
Pelattu
40973
kertaa

Tässä pelissä, sinun täytyy väritys, sinun täytyy maalata värikkäitä hahmoja tv-piirrossarjan Winx Klubi. Väritys nämä merkit, sinun täytyy valita yksi päähenkilöt tarinan. Kun olet valinnut tyttö, sinun täytyy klikkaa värisävy ja valitse väri sävyn valinta hiirellä. Kun olet valinnut väri, sinun on klikattava kohde kuvan maalata että elementin tällä värillä. Kun olet maalannut värikäs keijuja, voit tehdä saman loput keijujen sarjan, sinulla on viisi päähenkilö ...

Winx Klubi: pukeutuminen keiju Pelata ►

Winx Klubi: pukeutuminen keiju

5
5 / 10 - 2434 ääntä
Pelattu
32661
kertaa

Hieman taikaa tällä muodikkaalla toimintaa, jossa sinun täytyy valita vaatteita, asusteita, hiukset ja meikki keiju Winx Klubi sarjassa. Pukeutua tyttö, sinun täytyy valita mieleisesi keiju kaikkien päähenkilöt. Klikkaa valita keiju että pidät oikeassa yläkulmassa näytön. Kun olet valinnut keiju, sinun täytyy klikkaa vaatteita, joista pidät eniten hiirellä. Tämä vaatetus on vasemmassa laidassa.