Nettipelit

Winx-klubi: väritys Stella

Leikur af Winx Klubi Pelit

Winx-klubi: väritys Stella

Winx-klubi: väritys Stella Luokitus: 5/10

Winx-klubi: väritys Stella peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Toimintaa kaikille, voit nauttia väritys tämän sarjakuvahahmo Winx-klubisarjan maaginen keiju, jotka haluavat uusia värejä. Väreissä ja sinun on klikattava väri hiiren vasenta painiketta, ja sitten maalata kuvan elementin tällä värillä, klikkaamalla tästä tuotteesta hiiren vasemmalla painikkeella. Stella on yksi johtavista merkin animaatiosarja Winx-klubi. Sarja, joka seuraa seikkailuista kuusi maaginen keijut ovat kuusi tyttöä, joilla on valtuudet.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 18074 kertaa verkossa. Ranking 1191 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 896 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 18074 kertaa
Winx-klubi: väritys Stella

Peli, jossa sinun täytyy maalata kuvan. Sinun täytyy värittää hahmo animaatiosarja, joka perustuu seikkailuista ryhmä tyttöjä, jotka ovat keiju valtuuksia. Stella on Fairy aurinko, kuu ja tähdet. He elävät maailmassa asuu keijuja, noitia, hirviöitä, ihmiset, fantastinen olentoja maailmassa. Juoni perustuu klassiseen taistelu hyvän ja pahan välillä. Tässä harjoituksessa sinun täytyy maalata värikäs kuva Stella, yksi tyttöjen sarjassa päähenkilö.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Winx-klubi: väritys Stella selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Winx Klubi Pelit nimeltään Winx-klubi: väritys Stella. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Winx-klubi: väritys Stella ja se liittyy Winx Klubi Pelit. Uusi peli Winx-klubi: väritys Stella on yksi parhaista peleistä Winx Klubi Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Winx-klubi: väritys Stella että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Winx-klubi: väritys Stella
EDELLINEN

Winx Klubi Pelit Eniten pelatut pelit

Kohtaukset Winx Klubi Pelata ►

Kohtaukset Winx Klubi

6
6 / 10 - 3960 ääntä
Pelattu
41234
kertaa

Tässä alkuperäisen pelin, sinun täytyy luoda kohtauksen hahmot animaatiosarja Winx Klubi. Voit luoda kohtaus, sinun täytyy valita merkkien sarjassa klikkaamalla hiirellä ja vetämällä hahmo olet pelannut siirtämällä hiirtä vaiheessa. Winx Klubi on animaatiosarja ja päähenkilöt ovat keijuja taikavoimia, joita he käyttävät taistelemaan pahuuden voimia. Tässä ovat pojat ja tytöt päähenkilöt sarjan, niin että voit luoda omia kohtauksen ja seikkailuja.

Väritys merkkiä Winx Klubi Pelata ►

Väritys merkkiä Winx Klubi

5
5 / 10 - 4284 ääntä
Pelattu
40973
kertaa

Tässä pelissä, sinun täytyy väritys, sinun täytyy maalata värikkäitä hahmoja tv-piirrossarjan Winx Klubi. Väritys nämä merkit, sinun täytyy valita yksi päähenkilöt tarinan. Kun olet valinnut tyttö, sinun täytyy klikkaa värisävy ja valitse väri sävyn valinta hiirellä. Kun olet valinnut väri, sinun on klikattava kohde kuvan maalata että elementin tällä värillä. Kun olet maalannut värikäs keijuja, voit tehdä saman loput keijujen sarjan, sinulla on viisi päähenkilö ...

Winx Klubi: pukeutuminen keiju Pelata ►

Winx Klubi: pukeutuminen keiju

5
5 / 10 - 2434 ääntä
Pelattu
32661
kertaa

Hieman taikaa tällä muodikkaalla toimintaa, jossa sinun täytyy valita vaatteita, asusteita, hiukset ja meikki keiju Winx Klubi sarjassa. Pukeutua tyttö, sinun täytyy valita mieleisesi keiju kaikkien päähenkilöt. Klikkaa valita keiju että pidät oikeassa yläkulmassa näytön. Kun olet valinnut keiju, sinun täytyy klikkaa vaatteita, joista pidät eniten hiirellä. Tämä vaatetus on vasemmassa laidassa.