Nettipelit

Winx Klubi: meikki

Leikur af Winx Klubi Pelit

Winx Klubi: meikki

Winx Klubi: meikki Luokitus: 6/10

Winx Klubi: meikki peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Täydelliset hiukset ja meikki, voit nähdä hahmo animaatiosarja Winx Klubi ja sinun täytyy valita kampauksen, meikki, silmät, ihonväri, pukeutuminen, huulet, siivet, koruja ja taustakuva, että haluat. Suoriutua näistä tehtävistä, sinun täytyy klikkaa hiiren kuvake löytyy vasemmassa laidassa. Olet lajitellaan kaikki kuvakkeet, ensimmäisen kampaamopalvelut peruukit, kampaus ja värit. Sitten korut korvakorut, kaulakoruja ja muita koruja. Voit muuttaa silmien väri. Meikkejä iho. Määrittelee muoto huulet ja silmäripset. Voit jopa muuttaa muotoa siivet tyttö ja lopulta muutat taustakuvan.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 26318 kertaa verkossa. Ranking 735 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 1192 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 26318 kertaa
Winx Klubi: meikki

Peli, jossa sinun täytyy vaihtaa kuvaa sarjakuvahahmo. Sinun täytyy tehdä ja pukeutua keiju, yksi animoitu hahmo. Winx Klubi on animaatiosarja. Päähenkilöt sarjan keiju taikavoimia ja taistella pahuuden voimia. Sarja on ollut menestys ja siellä on runsaasti leluja, kirjoja, vaatteita, DVD-ja elokuva. Tämä on peli, jossa sinun täytyy hakea meikkiä, hiukset, vaatteet ja korut keijuja.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Winx Klubi: meikki selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Winx Klubi Pelit nimeltään Winx Klubi: meikki. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Winx Klubi: meikki ja se liittyy Winx Klubi Pelit. Uusi peli Winx Klubi: meikki on yksi parhaista peleistä Winx Klubi Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Winx Klubi: meikki että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Winx Klubi: meikki
EDELLINEN

Winx Klubi Pelit Eniten pelatut pelit

Kohtaukset Winx Klubi Pelata ►

Kohtaukset Winx Klubi

6
6 / 10 - 3960 ääntä
Pelattu
41234
kertaa

Tässä alkuperäisen pelin, sinun täytyy luoda kohtauksen hahmot animaatiosarja Winx Klubi. Voit luoda kohtaus, sinun täytyy valita merkkien sarjassa klikkaamalla hiirellä ja vetämällä hahmo olet pelannut siirtämällä hiirtä vaiheessa. Winx Klubi on animaatiosarja ja päähenkilöt ovat keijuja taikavoimia, joita he käyttävät taistelemaan pahuuden voimia. Tässä ovat pojat ja tytöt päähenkilöt sarjan, niin että voit luoda omia kohtauksen ja seikkailuja.

Väritys merkkiä Winx Klubi Pelata ►

Väritys merkkiä Winx Klubi

5
5 / 10 - 4284 ääntä
Pelattu
40973
kertaa

Tässä pelissä, sinun täytyy väritys, sinun täytyy maalata värikkäitä hahmoja tv-piirrossarjan Winx Klubi. Väritys nämä merkit, sinun täytyy valita yksi päähenkilöt tarinan. Kun olet valinnut tyttö, sinun täytyy klikkaa värisävy ja valitse väri sävyn valinta hiirellä. Kun olet valinnut väri, sinun on klikattava kohde kuvan maalata että elementin tällä värillä. Kun olet maalannut värikäs keijuja, voit tehdä saman loput keijujen sarjan, sinulla on viisi päähenkilö ...

Winx Klubi: pukeutuminen keiju Pelata ►

Winx Klubi: pukeutuminen keiju

5
5 / 10 - 2434 ääntä
Pelattu
32661
kertaa

Hieman taikaa tällä muodikkaalla toimintaa, jossa sinun täytyy valita vaatteita, asusteita, hiukset ja meikki keiju Winx Klubi sarjassa. Pukeutua tyttö, sinun täytyy valita mieleisesi keiju kaikkien päähenkilöt. Klikkaa valita keiju että pidät oikeassa yläkulmassa näytön. Kun olet valinnut keiju, sinun täytyy klikkaa vaatteita, joista pidät eniten hiirellä. Tämä vaatetus on vasemmassa laidassa.