Nettipelit

Mekko yksi maaginen keiju (Winx-klubi)

Leikur af Winx Klubi Pelit

Mekko yksi maaginen keiju (Winx-klubi)

Mekko yksi maaginen keiju (Winx-klubi) Luokitus: 5/10

Mekko yksi maaginen keiju (Winx-klubi) peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tällä tavalla pelissä sinun täytyy pukeutua Bloom, yksi merkki animaatiosarja Winx-klubi. Pukeutua, sinun täytyy klikkaa kuvakkeita alareunassa näytön ja aloittaa työskentelyn. Sinun täytyy valita kampauksen, vaatteita, kenkiä ja koruja, että haluat. Kaikki tuotteet Muoti tyttö mennä muotiin. Piirrossarjan joitakin tyttöjä, jotka ovat maagisia keijuja. Tämä toiminta päästää mielikuvitus ja kyky muotiin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 14218 kertaa verkossa. Ranking 1493 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 406 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 14218 kertaa
Mekko yksi maaginen keiju (Winx-klubi)

Muoti peli, jossa sinun täytyy tehdä puku yksi tytöistä päähenkilöt Winx-klubi. Sinun täytyy pukeutua sarjakuvahahmo, Bloom, joka on yksi maaginen keijut, jotka ovat päähenkilöitä animaatiosarja. Sinun täytyy valita vaatteet hänen koko vaatekaappi monia vaatteita, kuten housut, hameet ja mekot. Voit muokata hiukset ja hiusten väri. Koruja, asusteita, kenkiä ja kaikkea mitä haluaa. Voit pelata niin monta kertaa kuin haluat vertailla eri malleja, joita voit tehdä. Kehittää luovia taitoja tämän pelin muotia tytöille ja sarjan fanit.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Mekko yksi maaginen keiju (Winx-klubi) selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Winx Klubi Pelit nimeltään Mekko yksi maaginen keiju (Winx-klubi). Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Mekko yksi maaginen keiju (Winx-klubi) ja se liittyy Winx Klubi Pelit. Uusi peli Mekko yksi maaginen keiju (Winx-klubi) on yksi parhaista peleistä Winx Klubi Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Mekko yksi maaginen keiju (Winx-klubi) että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Mekko yksi maaginen keiju (Winx-klubi)
EDELLINEN

Winx Klubi Pelit Eniten pelatut pelit

Kohtaukset Winx Klubi Pelata ►

Kohtaukset Winx Klubi

6
6 / 10 - 3962 ääntä
Pelattu
41352
kertaa

Tässä alkuperäisen pelin, sinun täytyy luoda kohtauksen hahmot animaatiosarja Winx Klubi. Voit luoda kohtaus, sinun täytyy valita merkkien sarjassa klikkaamalla hiirellä ja vetämällä hahmo olet pelannut siirtämällä hiirtä vaiheessa. Winx Klubi on animaatiosarja ja päähenkilöt ovat keijuja taikavoimia, joita he käyttävät taistelemaan pahuuden voimia. Tässä ovat pojat ja tytöt päähenkilöt sarjan, niin että voit luoda omia kohtauksen ja seikkailuja.

Väritys merkkiä Winx Klubi Pelata ►

Väritys merkkiä Winx Klubi

5
5 / 10 - 4284 ääntä
Pelattu
41080
kertaa

Tässä pelissä, sinun täytyy väritys, sinun täytyy maalata värikkäitä hahmoja tv-piirrossarjan Winx Klubi. Väritys nämä merkit, sinun täytyy valita yksi päähenkilöt tarinan. Kun olet valinnut tyttö, sinun täytyy klikkaa värisävy ja valitse väri sävyn valinta hiirellä. Kun olet valinnut väri, sinun on klikattava kohde kuvan maalata että elementin tällä värillä. Kun olet maalannut värikäs keijuja, voit tehdä saman loput keijujen sarjan, sinulla on viisi päähenkilö ...

Winx Klubi: pukeutuminen keiju Pelata ►

Winx Klubi: pukeutuminen keiju

5
5 / 10 - 2434 ääntä
Pelattu
32761
kertaa

Hieman taikaa tällä muodikkaalla toimintaa, jossa sinun täytyy valita vaatteita, asusteita, hiukset ja meikki keiju Winx Klubi sarjassa. Pukeutua tyttö, sinun täytyy valita mieleisesi keiju kaikkien päähenkilöt. Klikkaa valita keiju että pidät oikeassa yläkulmassa näytön. Kun olet valinnut keiju, sinun täytyy klikkaa vaatteita, joista pidät eniten hiirellä. Tämä vaatetus on vasemmassa laidassa.