Nettipelit

Pukeutua Bloom Winx-Klubi

Leikur af Winx Klubi Pelit

Pukeutua Bloom Winx-Klubi

Pukeutua Bloom Winx-Klubi Luokitus: 5/10

Pukeutua Bloom Winx-Klubi peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä muodin ystäville, sinun täytyy pukeutua Bloom, yksi keiju piirrossarjan taikuudesta Winx-Klubi. Bloom on maaginen merkki animaatiosarja, Winx-Klubi. Hän on päähenkilö sarjan ja epävirallinen ryhmän johtaja. Pukeutua tyttö, sinun täytyy avata vaatekaappi ja valita kaikki vaatteet, kengät ja asusteet pidät eniten, kun pelasin niitä hiirellä ja vetämällä siluetti keiju. Voit tehdä kaikki yhdistelmät muoti keiju haluat nähdä, miten saat kaikki vaatteita, asusteita, koruja ja kenkiä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 13624 kertaa verkossa. Ranking 1584 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 430 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 13624 kertaa
Pukeutua Bloom Winx-Klubi

Muoti peli, jossa sinun täytyy pukeutua fiktiivinen hahmo. On kaappi täynnä vaatteita ja keijut on valittava yksi tyttö. Se on merkki animaatiosarja noin maaginen keijuja. On virtuaalinen kaappi täynnä mekkoja, paitoja, housuja, hameita, laukkuja, kenkiä ja kaikenlaisia ​​tarvikkeita. Sai muotia, kuten vyöt, aurinkolasit, korut ja enemmän. Voit sovittaa vaatteita ja asusteita haluat. Kun valmis, voit nähdä lopputuloksen.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pukeutua Bloom Winx-Klubi selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Winx Klubi Pelit nimeltään Pukeutua Bloom Winx-Klubi. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pukeutua Bloom Winx-Klubi ja se liittyy Winx Klubi Pelit. Uusi peli Pukeutua Bloom Winx-Klubi on yksi parhaista peleistä Winx Klubi Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pukeutua Bloom Winx-Klubi että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pukeutua Bloom Winx-Klubi
EDELLINEN

Winx Klubi Pelit Eniten pelatut pelit

Kohtaukset Winx Klubi Pelata ►

Kohtaukset Winx Klubi

6
6 / 10 - 3960 ääntä
Pelattu
41234
kertaa

Tässä alkuperäisen pelin, sinun täytyy luoda kohtauksen hahmot animaatiosarja Winx Klubi. Voit luoda kohtaus, sinun täytyy valita merkkien sarjassa klikkaamalla hiirellä ja vetämällä hahmo olet pelannut siirtämällä hiirtä vaiheessa. Winx Klubi on animaatiosarja ja päähenkilöt ovat keijuja taikavoimia, joita he käyttävät taistelemaan pahuuden voimia. Tässä ovat pojat ja tytöt päähenkilöt sarjan, niin että voit luoda omia kohtauksen ja seikkailuja.

Väritys merkkiä Winx Klubi Pelata ►

Väritys merkkiä Winx Klubi

5
5 / 10 - 4284 ääntä
Pelattu
40973
kertaa

Tässä pelissä, sinun täytyy väritys, sinun täytyy maalata värikkäitä hahmoja tv-piirrossarjan Winx Klubi. Väritys nämä merkit, sinun täytyy valita yksi päähenkilöt tarinan. Kun olet valinnut tyttö, sinun täytyy klikkaa värisävy ja valitse väri sävyn valinta hiirellä. Kun olet valinnut väri, sinun on klikattava kohde kuvan maalata että elementin tällä värillä. Kun olet maalannut värikäs keijuja, voit tehdä saman loput keijujen sarjan, sinulla on viisi päähenkilö ...

Winx Klubi: pukeutuminen keiju Pelata ►

Winx Klubi: pukeutuminen keiju

5
5 / 10 - 2434 ääntä
Pelattu
32661
kertaa

Hieman taikaa tällä muodikkaalla toimintaa, jossa sinun täytyy valita vaatteita, asusteita, hiukset ja meikki keiju Winx Klubi sarjassa. Pukeutua tyttö, sinun täytyy valita mieleisesi keiju kaikkien päähenkilöt. Klikkaa valita keiju että pidät oikeassa yläkulmassa näytön. Kun olet valinnut keiju, sinun täytyy klikkaa vaatteita, joista pidät eniten hiirellä. Tämä vaatetus on vasemmassa laidassa.