Nettipelit

Kohtaukset Winx Klubi

Leikur af Winx Klubi Pelit

Kohtaukset Winx Klubi

Kohtaukset Winx Klubi Luokitus: 6/10

Kohtaukset Winx Klubi peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä alkuperäisen pelin, sinun täytyy luoda kohtauksen hahmot animaatiosarja Winx Klubi. Voit luoda kohtaus, sinun täytyy valita merkkien sarjassa klikkaamalla hiirellä ja vetämällä hahmo olet pelannut siirtämällä hiirtä vaiheessa. Winx Klubi on animaatiosarja ja päähenkilöt ovat keijuja taikavoimia, joita he käyttävät taistelemaan pahuuden voimia. Tässä ovat pojat ja tytöt päähenkilöt sarjan, niin että voit luoda omia kohtauksen ja seikkailuja.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 41234 kertaa verkossa. Ranking 450 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 3960 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 41234 kertaa
Kohtaukset Winx Klubi

Toimintaa, jossa sinun täytyy luoda kohtauksen merkkiä tässä animaatiosarja. Voit luoda omia kohtaus sarjakuva. Onko kaikki päähenkilöt sarjan, sekä pojille että tytöille ja voit laittaa mitä haluat tässä kohtauksessa. Onnistuminen on sarjakuvia on johtanut kokoelma leluja, kirjoja ja vaatteita. Nyt voit luoda oman kohtaus sarjan kaikki merkit, että voit yhdistellä kuin haluat. Maisema järvelle ja vihreä niitty, jossa paikka jokaiselle luvulle.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kohtaukset Winx Klubi selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Winx Klubi Pelit nimeltään Kohtaukset Winx Klubi. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kohtaukset Winx Klubi ja se liittyy Winx Klubi Pelit. Uusi peli Kohtaukset Winx Klubi on yksi parhaista peleistä Winx Klubi Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kohtaukset Winx Klubi että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kohtaukset Winx Klubi
EDELLINEN

Winx Klubi Pelit Eniten pelatut pelit

Väritys merkkiä Winx Klubi Pelata ►

Väritys merkkiä Winx Klubi

5
5 / 10 - 4284 ääntä
Pelattu
40973
kertaa

Tässä pelissä, sinun täytyy väritys, sinun täytyy maalata värikkäitä hahmoja tv-piirrossarjan Winx Klubi. Väritys nämä merkit, sinun täytyy valita yksi päähenkilöt tarinan. Kun olet valinnut tyttö, sinun täytyy klikkaa värisävy ja valitse väri sävyn valinta hiirellä. Kun olet valinnut väri, sinun on klikattava kohde kuvan maalata että elementin tällä värillä. Kun olet maalannut värikäs keijuja, voit tehdä saman loput keijujen sarjan, sinulla on viisi päähenkilö ...

Winx Klubi: pukeutuminen keiju Pelata ►

Winx Klubi: pukeutuminen keiju

5
5 / 10 - 2434 ääntä
Pelattu
32661
kertaa

Hieman taikaa tällä muodikkaalla toimintaa, jossa sinun täytyy valita vaatteita, asusteita, hiukset ja meikki keiju Winx Klubi sarjassa. Pukeutua tyttö, sinun täytyy valita mieleisesi keiju kaikkien päähenkilöt. Klikkaa valita keiju että pidät oikeassa yläkulmassa näytön. Kun olet valinnut keiju, sinun täytyy klikkaa vaatteita, joista pidät eniten hiirellä. Tämä vaatetus on vasemmassa laidassa.

Palapeli Winx Klubi Pelata ►

Palapeli Winx Klubi

4
4 / 10 - 1974 ääntä
Pelattu
31329
kertaa

Tässä toiminnassa Sinun on täytettävä palapelin tv-sarja Winx Klubi, jossa on seikkailuista keiju taikaa. Jotta palapeli, sinun täytyy valita kuvan, että tarjoamme ja vaikeustason, valitsemalla mitat palapeli. Voit valita vaikeus palapeli, sinun täytyy klikata nuolia oikealla puolella osoittavien numeroiden pituus ja korkeus palapeli. Klikkaa pala liikkua ja klikkaat välilyöntiä näppäimistön kiertää. Säätö tehdään automaattisesti, kun pitsi yksiosainen toiseen.