Nettipelit

Taistelulaiva

Leikur af veneet pelit

Taistelulaiva

Taistelulaiva Luokitus: 7/10

Taistelulaiva peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli, sinun tehtäväsi on puolustaa laivasto! tiedustelu raportoi kasvua aktiivisuus vihollisen liikettä Tyynenmeren merialueella. Tilaukset ovat aluksen pois tältä alueelta ja etsiä ja tuhota vihollisen alusten läheisyydessä. Toteutatkin alusten strategisen aseman ja tavoitteena vihollisen aluksella haluavat tuhota aluksiaan! Onnea ja Hyvä matka!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8168 kertaa verkossa. Ranking 2962 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 34 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8168 kertaa
Taistelulaiva

Taistelulaiva on peli, joka tunnetaan monilla paljon ennen ei ollut tietokonetta. Se pelattiin paperilla ja osuma merkit merkittiin lyijykynällä. Nyt uusi ikä on tullut, tämä kuuluisa peli voidaan pelata tietokonetta vastaan ​​sen tekoälyä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Taistelulaiva selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Veneet Pelit nimeltään Taistelulaiva. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Taistelulaiva ja se liittyy Veneet Pelit. Uusi peli Taistelulaiva on yksi parhaista peleistä Veneet Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Taistelulaiva että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Taistelulaiva
EDELLINEN

Veneet pelit eniten pelatut pelit

Saari haaksirikkoinen Pelata ►

Saari haaksirikkoinen

4
4 / 10 - 5378 ääntä
Pelattu
67392
kertaa

Koeseikkailusaarella jälkeen haaksirikkoutunut veneen, sinun täytyy löytäätapa lähteä saarelta ja palata sivistyksen. haaksirikkoinen onyksinkertainen seikkailupeli tehdä luulet. Olet selviytyjähaaksirikkoKaribianmerellä, nyt sinun täytyy löytää tiesi takaisin kotiin. Klikkaapunaiset nuolet navigoida, etsiä johtolankoja ratkaista pulma, pitää hauskaa ja muistaa olla varovainen! Viidakko on siellä. Uppoamisen jälkeenuppoamaton sinun täytyy löytäätiensä takaisin kotiin,seik ...

viikingit aluksen Pelata ►

Viikingit aluksen

5
5 / 10 - 2890 ääntä
Pelattu
40091
kertaa

Tässä hyvä peli sinun on kerättävä kaikki kohteet teidän tapa ansaita pisteitä ja pidettävä pois räjähdysalttiita materiaaleja. Purjenumero kanssa viikingit!

tarvetta aallot verkossa Pelata ►

Tarvetta aallot verkossa

5
5 / 10 - 3088 ääntä
Pelattu
38673
kertaa

Peli on aallot esittelee henkeäsalpaava erilaisia leikkureita kilpailuista. Ota super suurnopeusaluksiin leikkuuterien ja päättyy ensin. Jano nopeaa ja vaara tekee pelistä enemmän vangitseva. Ottaa uuden reitin täynnä esteitä rajoitetun ajan kullakin tasolla. Vastustajat "leikkaajat pysyy omalla tavalla. Voit noutaa laatikot tällaisia bonuksia kuin tulokset, super moottorin tai asetta matkallanne. Ohjeet: käytä hiirtä eteenpäin ja väistää esteet löydät matkallanne.