Nettipelit

Taistelu Alusten

Leikur af veneet pelit

Taistelu alusten

Taistelu Alusten Luokitus: 6/10

Taistelu alusten peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä peli on ilmainen verkossa versio klassinen peli taistelulaiva. Nyt voit pelata sitä uudestaan ​​ilmaisia ​​salama pelin muodossa. Sinun tarvitsee vain napsauttaa ympärille vastustajan aluksella etsimään hänen aluksia. Ne voidaan sijoittaa minne tahansa aluksella, aivan kuten sinun, joten peli on täysin tasainen.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8506 kertaa verkossa. Ranking 3134 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 46 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8506 kertaa
Taistelu Alusten

Taistelulaiva on peli, joka tunnetaan monilla paljon ennen ei ollut tietokonetta. Se pelattiin paperilla ja osuma merkit merkittiin lyijykynällä. Nykyään sitä voi pelata tietokonetta vastaan ​​sen tekoälyä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Taistelu Alusten selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Veneet Pelit nimeltään Taistelu Alusten. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Taistelu Alusten ja se liittyy Veneet Pelit. Uusi peli Taistelu Alusten on yksi parhaista peleistä Veneet Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Taistelu Alusten että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Taistelu Alusten
EDELLINEN

Veneet pelit eniten pelatut pelit

Saari haaksirikkoinen Pelata ►

Saari haaksirikkoinen

4
4 / 10 - 5378 ääntä
Pelattu
67380
kertaa

Koeseikkailusaarella jälkeen haaksirikkoutunut veneen, sinun täytyy löytäätapa lähteä saarelta ja palata sivistyksen. haaksirikkoinen onyksinkertainen seikkailupeli tehdä luulet. Olet selviytyjähaaksirikkoKaribianmerellä, nyt sinun täytyy löytää tiesi takaisin kotiin. Klikkaapunaiset nuolet navigoida, etsiä johtolankoja ratkaista pulma, pitää hauskaa ja muistaa olla varovainen! Viidakko on siellä. Uppoamisen jälkeenuppoamaton sinun täytyy löytäätiensä takaisin kotiin,seik ...

viikingit aluksen Pelata ►

Viikingit aluksen

5
5 / 10 - 2890 ääntä
Pelattu
40073
kertaa

Tässä hyvä peli sinun on kerättävä kaikki kohteet teidän tapa ansaita pisteitä ja pidettävä pois räjähdysalttiita materiaaleja. Purjenumero kanssa viikingit!

tarvetta aallot verkossa Pelata ►

Tarvetta aallot verkossa

5
5 / 10 - 3088 ääntä
Pelattu
38663
kertaa

Peli on aallot esittelee henkeäsalpaava erilaisia leikkureita kilpailuista. Ota super suurnopeusaluksiin leikkuuterien ja päättyy ensin. Jano nopeaa ja vaara tekee pelistä enemmän vangitseva. Ottaa uuden reitin täynnä esteitä rajoitetun ajan kullakin tasolla. Vastustajat "leikkaajat pysyy omalla tavalla. Voit noutaa laatikot tällaisia bonuksia kuin tulokset, super moottorin tai asetta matkallanne. Ohjeet: käytä hiirtä eteenpäin ja väistää esteet löydät matkallanne.