Nettipelit

Sukellusvene

Leikur af veneet pelit

Sukellusvene

Sukellusvene Luokitus: 2/10

Sukellusvene peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Etsi aarre tämän sukellusvene. Tämä on tasohyppelypeli, jossa sinun täytyy käydä läpi eri vesi maisemia. Ohjaa valvontaa aluksen tarkasti. Liikkua nuolinäppäimillä näppäimistön aluksen vasemmalle, oikealle, eteen-tai taaksepäin. Kiihdyttää ajaa enemmän tai saada sukellusvene haittaavat esteet vettä. Varo kiviä alla vesi. Selata luolissa löytää aarteen merenpohjaan.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6957 kertaa verkossa. Ranking 3600 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 2.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Arvosana perustuu 4 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6957 kertaa
Sukellusvene

Tullut merimies tämän peli, jossa voit ratsastaa sukellusvene meren pohjaan. Etsitkö uponneen aarteen ja täytyy voittaa kaikki esteet merenpohjassa. Selata luolissa, välttää törmää kalliot. Nuolinäppäimillä liikkuu laivan oikeaan suuntaan. Sinulla täytyy olla paljon valvoa ei törmää puolelle. Etsi aarre ja nauttia tästä seikkailu merenpohjaan.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Sukellusvene selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Veneet Pelit nimeltään Sukellusvene. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Sukellusvene ja se liittyy Veneet Pelit. Uusi peli Sukellusvene on yksi parhaista peleistä Veneet Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Sukellusvene että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Sukellusvene
EDELLINEN

Veneet pelit eniten pelatut pelit

Saari haaksirikkoinen Pelata ►

Saari haaksirikkoinen

4
4 / 10 - 5378 ääntä
Pelattu
67392
kertaa

Koeseikkailusaarella jälkeen haaksirikkoutunut veneen, sinun täytyy löytäätapa lähteä saarelta ja palata sivistyksen. haaksirikkoinen onyksinkertainen seikkailupeli tehdä luulet. Olet selviytyjähaaksirikkoKaribianmerellä, nyt sinun täytyy löytää tiesi takaisin kotiin. Klikkaapunaiset nuolet navigoida, etsiä johtolankoja ratkaista pulma, pitää hauskaa ja muistaa olla varovainen! Viidakko on siellä. Uppoamisen jälkeenuppoamaton sinun täytyy löytäätiensä takaisin kotiin,seik ...

viikingit aluksen Pelata ►

Viikingit aluksen

5
5 / 10 - 2890 ääntä
Pelattu
40091
kertaa

Tässä hyvä peli sinun on kerättävä kaikki kohteet teidän tapa ansaita pisteitä ja pidettävä pois räjähdysalttiita materiaaleja. Purjenumero kanssa viikingit!

tarvetta aallot verkossa Pelata ►

Tarvetta aallot verkossa

5
5 / 10 - 3088 ääntä
Pelattu
38673
kertaa

Peli on aallot esittelee henkeäsalpaava erilaisia leikkureita kilpailuista. Ota super suurnopeusaluksiin leikkuuterien ja päättyy ensin. Jano nopeaa ja vaara tekee pelistä enemmän vangitseva. Ottaa uuden reitin täynnä esteitä rajoitetun ajan kullakin tasolla. Vastustajat "leikkaajat pysyy omalla tavalla. Voit noutaa laatikot tällaisia bonuksia kuin tulokset, super moottorin tai asetta matkallanne. Ohjeet: käytä hiirtä eteenpäin ja väistää esteet löydät matkallanne.