Nettipelit

Sukellusvene aarre metsästäjä

Leikur af veneet pelit

Sukellusvene aarre metsästäjä

Sukellusvene aarre metsästäjä Luokitus: 5/10

Sukellusvene aarre metsästäjä peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Leikkiä sukellusvene, joka on löytää aarre luolassa meren alla. Sinun täytyy ohjata pieni sukellusvene alle syvänmeren näppäimistöllä tietokoneen. Meren kalliotunneleissa, löydät erilaisia ​​esteitä, kuten kaivokset, terät ja hirviöitä, jotka sinun on vältettävä saavuttamaan tavoitteesi. Etsi kolme piilotettu tähteä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6813 kertaa verkossa. Ranking 3637 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 6 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6813 kertaa
Sukellusvene aarre metsästäjä

Tutustu olentoja, jotka ovat piilossa meren alla ja nauttia meren seikkailu kanssa sukellusveneen. Löytää piilotettu aarre, sinun täytyy hyödyntää kaivosten avaamiseen tunneleita, paeta vihollisia ja päästä aarrearkku. Etsi aarre tällä sukellusvene ja navigoida läpi luolissa. Aja tämä vesi ajoneuvo nuolinäppäimillä tietokoneen.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Sukellusvene aarre metsästäjä selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Veneet Pelit nimeltään Sukellusvene aarre metsästäjä. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Sukellusvene aarre metsästäjä ja se liittyy Veneet Pelit. Uusi peli Sukellusvene aarre metsästäjä on yksi parhaista peleistä Veneet Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Sukellusvene aarre metsästäjä että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Sukellusvene aarre metsästäjä
EDELLINEN

Veneet pelit eniten pelatut pelit

Saari haaksirikkoinen Pelata ►

Saari haaksirikkoinen

4
4 / 10 - 5378 ääntä
Pelattu
67389
kertaa

Koeseikkailusaarella jälkeen haaksirikkoutunut veneen, sinun täytyy löytäätapa lähteä saarelta ja palata sivistyksen. haaksirikkoinen onyksinkertainen seikkailupeli tehdä luulet. Olet selviytyjähaaksirikkoKaribianmerellä, nyt sinun täytyy löytää tiesi takaisin kotiin. Klikkaapunaiset nuolet navigoida, etsiä johtolankoja ratkaista pulma, pitää hauskaa ja muistaa olla varovainen! Viidakko on siellä. Uppoamisen jälkeenuppoamaton sinun täytyy löytäätiensä takaisin kotiin,seik ...

viikingit aluksen Pelata ►

Viikingit aluksen

5
5 / 10 - 2890 ääntä
Pelattu
40087
kertaa

Tässä hyvä peli sinun on kerättävä kaikki kohteet teidän tapa ansaita pisteitä ja pidettävä pois räjähdysalttiita materiaaleja. Purjenumero kanssa viikingit!

tarvetta aallot verkossa Pelata ►

Tarvetta aallot verkossa

5
5 / 10 - 3088 ääntä
Pelattu
38666
kertaa

Peli on aallot esittelee henkeäsalpaava erilaisia leikkureita kilpailuista. Ota super suurnopeusaluksiin leikkuuterien ja päättyy ensin. Jano nopeaa ja vaara tekee pelistä enemmän vangitseva. Ottaa uuden reitin täynnä esteitä rajoitetun ajan kullakin tasolla. Vastustajat "leikkaajat pysyy omalla tavalla. Voit noutaa laatikot tällaisia bonuksia kuin tulokset, super moottorin tai asetta matkallanne. Ohjeet: käytä hiirtä eteenpäin ja väistää esteet löydät matkallanne.