Nettipelit

pesuallas alusten Tykistön

Leikur af veneet pelit

Pesuallas alusten tykistön

Pesuallas alusten Tykistön Luokitus: 5/10

Pesuallas alusten tykistön peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Jos haluat tuntea todellista merirosvo voi ampua tykinkuulat pieniä veneitä uppoaa ja pitämään rikkaudet ne voivat olla. Sinun pitäisi pyrkiä asianmukaisesti ja tuhlaa ammuksia, koska kanuunankuulia ovat rajalliset ja jos loppuvat olet menettänyt pelin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6534 kertaa verkossa. Ranking 3697 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 22 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6534 kertaa
pesuallas alusten Tykistön

Tässä pelissä tavoitteena on ampua teidän aluksen tykinkuulat muita pienempiä veneitä saada ryöstösaalis. Sinun täytyy osoittaa kannelle hänen veneen ja purjeet, sillä jos annat kaupungin luoti pomppia. Nauti uppoaminen kauppalaivat ja pienet purjeveneet!

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä pesuallas alusten Tykistön selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Veneet Pelit nimeltään pesuallas alusten Tykistön. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä pesuallas alusten Tykistön ja se liittyy Veneet Pelit. Uusi peli pesuallas alusten Tykistön on yksi parhaista peleistä Veneet Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä pesuallas alusten Tykistön että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

pesuallas alusten Tykistön
EDELLINEN

Veneet pelit eniten pelatut pelit

Saari haaksirikkoinen Pelata ►

Saari haaksirikkoinen

4
4 / 10 - 5378 ääntä
Pelattu
67380
kertaa

Koeseikkailusaarella jälkeen haaksirikkoutunut veneen, sinun täytyy löytäätapa lähteä saarelta ja palata sivistyksen. haaksirikkoinen onyksinkertainen seikkailupeli tehdä luulet. Olet selviytyjähaaksirikkoKaribianmerellä, nyt sinun täytyy löytää tiesi takaisin kotiin. Klikkaapunaiset nuolet navigoida, etsiä johtolankoja ratkaista pulma, pitää hauskaa ja muistaa olla varovainen! Viidakko on siellä. Uppoamisen jälkeenuppoamaton sinun täytyy löytäätiensä takaisin kotiin,seik ...

viikingit aluksen Pelata ►

Viikingit aluksen

5
5 / 10 - 2890 ääntä
Pelattu
40073
kertaa

Tässä hyvä peli sinun on kerättävä kaikki kohteet teidän tapa ansaita pisteitä ja pidettävä pois räjähdysalttiita materiaaleja. Purjenumero kanssa viikingit!

tarvetta aallot verkossa Pelata ►

Tarvetta aallot verkossa

5
5 / 10 - 3088 ääntä
Pelattu
38663
kertaa

Peli on aallot esittelee henkeäsalpaava erilaisia leikkureita kilpailuista. Ota super suurnopeusaluksiin leikkuuterien ja päättyy ensin. Jano nopeaa ja vaara tekee pelistä enemmän vangitseva. Ottaa uuden reitin täynnä esteitä rajoitetun ajan kullakin tasolla. Vastustajat "leikkaajat pysyy omalla tavalla. Voit noutaa laatikot tällaisia bonuksia kuin tulokset, super moottorin tai asetta matkallanne. Ohjeet: käytä hiirtä eteenpäin ja väistää esteet löydät matkallanne.