Nettipelit

Pizza Toimitus Poika Veden

Leikur af veneet pelit

Pizza toimitus poika veden

Pizza Toimitus Poika Veden Luokitus: 7/10

Pizza toimitus poika veden peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen online-peli, sinun täytyy työskennellä pizza toimitus poika. Yleensä toimitus pojat matkustaa autolla tai pyörällä ... Mutta tämä yksi matkustaa meritse! Poimi pizzat, että löydät vettä niin nopeasti kuin voit kanssa moottorivenettä, kun kiertää esteet (kuten muut veneet), kerätä bonus (kuten aarteita) ja tietenkin heittää pizzat oikeaan taloon. Ohjata aluksen nuolinäppäimillä. Vältä esteitä ohjaamalla vene vasemmalle ja oikealle näppäimiä. Paina ylös-näppäintä nopeuttaa veneen, ja vapauta se, kun olet menossa niin nopeasti kuin haluat. Alentaa sitä, paina Alas-painiketta ja vapauta se aina kun tunnet kätevä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9245 kertaa verkossa. Ranking 2976 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 110 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9245 kertaa
Pizza Toimitus Poika Veden

Ohjata veneen nuolinäppäimillä, toimittaa pizza välilyöntiä, kerätä piilotettuja aarteita, hyppää yli luiskat, kerää tavaraa, jne. .. Se näyttää melko yksinkertainen. Jos loppuu pizza, siellä on enemmän vettä, että joudut hakemaan. Huomaa, että pizzat teitä toimittamaan ovat samoja, voit noutaa vettä ... Toimitus poika on hyvin vahva heittää niitä liottaa pizzat niin suurilla nopeuksilla! Tarkkaile keltainen varoitus merkkejä lähestyy estettä. Nopeammin olet menossa, aiemmin sinun täytyy heittää pizzaa saada se läpi oven. Kokeilla sitä, kunnes saat roikkua sitä. Sinun ei tarvitse mennä huippunopeudella. Vaikka olet ajoitettu, saat kauemmas, jos otat sen hieman hitaampi. Go nopeimmalla voit silti pysty välttämään esteitä ja toimittaa pizzat.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pizza Toimitus Poika Veden selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Veneet Pelit nimeltään Pizza Toimitus Poika Veden. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pizza Toimitus Poika Veden ja se liittyy Veneet Pelit. Uusi peli Pizza Toimitus Poika Veden on yksi parhaista peleistä Veneet Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pizza Toimitus Poika Veden että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pizza Toimitus Poika Veden
EDELLINEN

Veneet pelit eniten pelatut pelit

Saari haaksirikkoinen Pelata ►

Saari haaksirikkoinen

4
4 / 10 - 5378 ääntä
Pelattu
67348
kertaa

Koeseikkailusaarella jälkeen haaksirikkoutunut veneen, sinun täytyy löytäätapa lähteä saarelta ja palata sivistyksen. haaksirikkoinen onyksinkertainen seikkailupeli tehdä luulet. Olet selviytyjähaaksirikkoKaribianmerellä, nyt sinun täytyy löytää tiesi takaisin kotiin. Klikkaapunaiset nuolet navigoida, etsiä johtolankoja ratkaista pulma, pitää hauskaa ja muistaa olla varovainen! Viidakko on siellä. Uppoamisen jälkeenuppoamaton sinun täytyy löytäätiensä takaisin kotiin,seik ...

viikingit aluksen Pelata ►

Viikingit aluksen

5
5 / 10 - 2890 ääntä
Pelattu
40043
kertaa

Tässä hyvä peli sinun on kerättävä kaikki kohteet teidän tapa ansaita pisteitä ja pidettävä pois räjähdysalttiita materiaaleja. Purjenumero kanssa viikingit!

tarvetta aallot verkossa Pelata ►

Tarvetta aallot verkossa

5
5 / 10 - 3088 ääntä
Pelattu
38631
kertaa

Peli on aallot esittelee henkeäsalpaava erilaisia leikkureita kilpailuista. Ota super suurnopeusaluksiin leikkuuterien ja päättyy ensin. Jano nopeaa ja vaara tekee pelistä enemmän vangitseva. Ottaa uuden reitin täynnä esteitä rajoitetun ajan kullakin tasolla. Vastustajat "leikkaajat pysyy omalla tavalla. Voit noutaa laatikot tällaisia bonuksia kuin tulokset, super moottorin tai asetta matkallanne. Ohjeet: käytä hiirtä eteenpäin ja väistää esteet löydät matkallanne.