Nettipelit

pikselin ilmalaivat

Leikur af veneet pelit

Pikselin ilmalaivat

Pikselin ilmalaivat Luokitus: 10/10

Pikselin ilmalaivat peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Fly asiantuntevasti hallintaan ilmalaiva ja ampua vihollisia, jotka näkyvät näytöllä. Sinun täytyy olla varovainen, ettei kaatua muiden lentokoneiden kanssa, ja jos käytät kilpi suojaa sinua luoteja ampua sinut. Ulkonäkö mieleen vanhan GameBoy.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6463 kertaa verkossa. Ranking 3688 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 10.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Arvosana perustuu 2 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6463 kertaa
pikselin ilmalaivat

Tämä peli on tyyppi räiskintä, jossa näytön kuva liikkuu asteittain, pelaajan täytyy ohjata alus tai ilma ammuttaessa viholliset. Jos pidät klassikkoa voi ohittaa mahdollisuus on hauskaa tätä peliä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä pikselin ilmalaivat selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Veneet Pelit nimeltään pikselin ilmalaivat. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä pikselin ilmalaivat ja se liittyy Veneet Pelit. Uusi peli pikselin ilmalaivat on yksi parhaista peleistä Veneet Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä pikselin ilmalaivat että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

pikselin ilmalaivat
EDELLINEN

Veneet pelit eniten pelatut pelit

Saari haaksirikkoinen Pelata ►

Saari haaksirikkoinen

4
4 / 10 - 5378 ääntä
Pelattu
67392
kertaa

Koeseikkailusaarella jälkeen haaksirikkoutunut veneen, sinun täytyy löytäätapa lähteä saarelta ja palata sivistyksen. haaksirikkoinen onyksinkertainen seikkailupeli tehdä luulet. Olet selviytyjähaaksirikkoKaribianmerellä, nyt sinun täytyy löytää tiesi takaisin kotiin. Klikkaapunaiset nuolet navigoida, etsiä johtolankoja ratkaista pulma, pitää hauskaa ja muistaa olla varovainen! Viidakko on siellä. Uppoamisen jälkeenuppoamaton sinun täytyy löytäätiensä takaisin kotiin,seik ...

viikingit aluksen Pelata ►

Viikingit aluksen

5
5 / 10 - 2890 ääntä
Pelattu
40091
kertaa

Tässä hyvä peli sinun on kerättävä kaikki kohteet teidän tapa ansaita pisteitä ja pidettävä pois räjähdysalttiita materiaaleja. Purjenumero kanssa viikingit!

tarvetta aallot verkossa Pelata ►

Tarvetta aallot verkossa

5
5 / 10 - 3088 ääntä
Pelattu
38673
kertaa

Peli on aallot esittelee henkeäsalpaava erilaisia leikkureita kilpailuista. Ota super suurnopeusaluksiin leikkuuterien ja päättyy ensin. Jano nopeaa ja vaara tekee pelistä enemmän vangitseva. Ottaa uuden reitin täynnä esteitä rajoitetun ajan kullakin tasolla. Vastustajat "leikkaajat pysyy omalla tavalla. Voit noutaa laatikot tällaisia bonuksia kuin tulokset, super moottorin tai asetta matkallanne. Ohjeet: käytä hiirtä eteenpäin ja väistää esteet löydät matkallanne.