Nettipelit

Koski

Leikur af veneet pelit

Koski

Koski Luokitus: 8/10

Koski peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Suorita kosken joki täydellä nopeudella. Meidän vene on kilpa kilpa kunnes polttoaine loppuu väistelee kiviä veteen, saaret ja muut veneet että tiellä. Voit ajaa veneellä joen, joka on joskus laaja ja joskus hyvin kapeita ja et voi koskettaa rannalla ja välttää elementtejä hidastavat sinua. Voit pelata peli: nuolinäppäimillä liikkua veneellä ylinopeutta alas jokea.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8094 kertaa verkossa. Ranking 2928 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 12 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8094 kertaa
Koski

Pelin tarkoituksena on saavuttaa tarkistuspiste ennen kuin loppuvat polttoainetta sprintin alas kosken joen, väistelee esteitä että joki esittelee sinulle. Hyvin yksinkertainen ja addiktoiva peli pelata noin. Jos pidät veneitä ja nopeutta, on aika todistaa asiantuntemusta rodun veteen.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Koski selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Veneet Pelit nimeltään Koski. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Koski ja se liittyy Veneet Pelit. Uusi peli Koski on yksi parhaista peleistä Veneet Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Koski että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Koski
EDELLINEN

Veneet pelit eniten pelatut pelit

Saari haaksirikkoinen Pelata ►

Saari haaksirikkoinen

4
4 / 10 - 5378 ääntä
Pelattu
67392
kertaa

Koeseikkailusaarella jälkeen haaksirikkoutunut veneen, sinun täytyy löytäätapa lähteä saarelta ja palata sivistyksen. haaksirikkoinen onyksinkertainen seikkailupeli tehdä luulet. Olet selviytyjähaaksirikkoKaribianmerellä, nyt sinun täytyy löytää tiesi takaisin kotiin. Klikkaapunaiset nuolet navigoida, etsiä johtolankoja ratkaista pulma, pitää hauskaa ja muistaa olla varovainen! Viidakko on siellä. Uppoamisen jälkeenuppoamaton sinun täytyy löytäätiensä takaisin kotiin,seik ...

viikingit aluksen Pelata ►

Viikingit aluksen

5
5 / 10 - 2890 ääntä
Pelattu
40091
kertaa

Tässä hyvä peli sinun on kerättävä kaikki kohteet teidän tapa ansaita pisteitä ja pidettävä pois räjähdysalttiita materiaaleja. Purjenumero kanssa viikingit!

tarvetta aallot verkossa Pelata ►

Tarvetta aallot verkossa

5
5 / 10 - 3088 ääntä
Pelattu
38673
kertaa

Peli on aallot esittelee henkeäsalpaava erilaisia leikkureita kilpailuista. Ota super suurnopeusaluksiin leikkuuterien ja päättyy ensin. Jano nopeaa ja vaara tekee pelistä enemmän vangitseva. Ottaa uuden reitin täynnä esteitä rajoitetun ajan kullakin tasolla. Vastustajat "leikkaajat pysyy omalla tavalla. Voit noutaa laatikot tällaisia bonuksia kuin tulokset, super moottorin tai asetta matkallanne. Ohjeet: käytä hiirtä eteenpäin ja väistää esteet löydät matkallanne.