Nettipelit

Karaveli Kristoffer Kolumbus

Leikur af veneet pelit

Karaveli kristoffer kolumbus

Karaveli Kristoffer Kolumbus Luokitus: 4/10

Karaveli kristoffer kolumbus peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä, sinun täytyy vertailla kahta kuvia yksi alukset Kolumbus ja kaksikymmentä löytää eroja. Löytää eroja, klikkaat hiirellä sivusto, jossa voit nähdä ero ja tämä on merkitty. Siirrät hiirtä siirtyä näytöllä ja klikkaat hiiren vasenta painiketta, kun löydät ero. Peli paikalla erot yksi kuuluisimmista alusten kaiken aikaa. Kristoffer Kolumbus purjehti hänen Espanjasta päästä Amerikkaan.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 13335 kertaa verkossa. Ranking 1629 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 434 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 13335 kertaa
Karaveli Kristoffer Kolumbus

Kristoffer Kolumbus löysi Amerikan vuonna kolme laivaa, kolme puisia aluksia ajan. Tässä on tärkein, mutta on joitakin eroja kunkin kuvan sinun täytyy löytää ne kaikki. On 25 pieniä muutoksia kuvasta toiseen alukseen. Katso kaikki tiedot veneitä, koska ne ovat muutamia malleja, jotka ovat taideteos. Se on versio klassinen peli löytää eroja kaksi kuvaa, jotka ovat samat, mutta on hienoisia eroja. Tällöin teema peli on tämä kaunis klassinen vene ja erittäin tärkeä juttu.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Karaveli Kristoffer Kolumbus selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Veneet Pelit nimeltään Karaveli Kristoffer Kolumbus. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Karaveli Kristoffer Kolumbus ja se liittyy Veneet Pelit. Uusi peli Karaveli Kristoffer Kolumbus on yksi parhaista peleistä Veneet Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Karaveli Kristoffer Kolumbus että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Karaveli Kristoffer Kolumbus
EDELLINEN

Veneet pelit eniten pelatut pelit

Saari haaksirikkoinen Pelata ►

Saari haaksirikkoinen

4
4 / 10 - 5378 ääntä
Pelattu
67386
kertaa

Koeseikkailusaarella jälkeen haaksirikkoutunut veneen, sinun täytyy löytäätapa lähteä saarelta ja palata sivistyksen. haaksirikkoinen onyksinkertainen seikkailupeli tehdä luulet. Olet selviytyjähaaksirikkoKaribianmerellä, nyt sinun täytyy löytää tiesi takaisin kotiin. Klikkaapunaiset nuolet navigoida, etsiä johtolankoja ratkaista pulma, pitää hauskaa ja muistaa olla varovainen! Viidakko on siellä. Uppoamisen jälkeenuppoamaton sinun täytyy löytäätiensä takaisin kotiin,seik ...

viikingit aluksen Pelata ►

Viikingit aluksen

5
5 / 10 - 2890 ääntä
Pelattu
40080
kertaa

Tässä hyvä peli sinun on kerättävä kaikki kohteet teidän tapa ansaita pisteitä ja pidettävä pois räjähdysalttiita materiaaleja. Purjenumero kanssa viikingit!

tarvetta aallot verkossa Pelata ►

Tarvetta aallot verkossa

5
5 / 10 - 3088 ääntä
Pelattu
38665
kertaa

Peli on aallot esittelee henkeäsalpaava erilaisia leikkureita kilpailuista. Ota super suurnopeusaluksiin leikkuuterien ja päättyy ensin. Jano nopeaa ja vaara tekee pelistä enemmän vangitseva. Ottaa uuden reitin täynnä esteitä rajoitetun ajan kullakin tasolla. Vastustajat "leikkaajat pysyy omalla tavalla. Voit noutaa laatikot tällaisia bonuksia kuin tulokset, super moottorin tai asetta matkallanne. Ohjeet: käytä hiirtä eteenpäin ja väistää esteet löydät matkallanne.