Nettipelit

syvyydet sukellusvene

Leikur af veneet pelit

Syvyydet sukellusvene

Syvyydet sukellusvene Luokitus: 6/10

Syvyydet sukellusvene peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä sukellusvene peli on helppo hallita, koska tarvitset vain tietokoneen hiiri. Ohjaus suuntaan liikuttamalla hiirtä, ja vasemman painikkeen nopeuttaa moottorit. Sinun täytyy laskeutua syvyyksiin ja lähemmäksi eläimiä automaattinen aseita lopettaa ne.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6435 kertaa verkossa. Ranking 3676 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 12 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6435 kertaa
syvyydet sukellusvene

Exploring syvyydessä meressä tässä sukellusvene saat kultakolikoita. Kun rahaa saat voit ostaa päivitykset sukellusvene, joka kasvattaa polttoainesäiliö, parantavat laitteiden tai voit parantaa nopeutta. Hauska peli, joka voi viihdyttää sinua tuntikausia.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä syvyydet sukellusvene selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Veneet Pelit nimeltään syvyydet sukellusvene. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä syvyydet sukellusvene ja se liittyy Veneet Pelit. Uusi peli syvyydet sukellusvene on yksi parhaista peleistä Veneet Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä syvyydet sukellusvene että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

syvyydet sukellusvene
EDELLINEN

Veneet pelit eniten pelatut pelit

Saari haaksirikkoinen Pelata ►

Saari haaksirikkoinen

4
4 / 10 - 5378 ääntä
Pelattu
67389
kertaa

Koeseikkailusaarella jälkeen haaksirikkoutunut veneen, sinun täytyy löytäätapa lähteä saarelta ja palata sivistyksen. haaksirikkoinen onyksinkertainen seikkailupeli tehdä luulet. Olet selviytyjähaaksirikkoKaribianmerellä, nyt sinun täytyy löytää tiesi takaisin kotiin. Klikkaapunaiset nuolet navigoida, etsiä johtolankoja ratkaista pulma, pitää hauskaa ja muistaa olla varovainen! Viidakko on siellä. Uppoamisen jälkeenuppoamaton sinun täytyy löytäätiensä takaisin kotiin,seik ...

viikingit aluksen Pelata ►

Viikingit aluksen

5
5 / 10 - 2890 ääntä
Pelattu
40087
kertaa

Tässä hyvä peli sinun on kerättävä kaikki kohteet teidän tapa ansaita pisteitä ja pidettävä pois räjähdysalttiita materiaaleja. Purjenumero kanssa viikingit!

tarvetta aallot verkossa Pelata ►

Tarvetta aallot verkossa

5
5 / 10 - 3088 ääntä
Pelattu
38666
kertaa

Peli on aallot esittelee henkeäsalpaava erilaisia leikkureita kilpailuista. Ota super suurnopeusaluksiin leikkuuterien ja päättyy ensin. Jano nopeaa ja vaara tekee pelistä enemmän vangitseva. Ottaa uuden reitin täynnä esteitä rajoitetun ajan kullakin tasolla. Vastustajat "leikkaajat pysyy omalla tavalla. Voit noutaa laatikot tällaisia bonuksia kuin tulokset, super moottorin tai asetta matkallanne. Ohjeet: käytä hiirtä eteenpäin ja väistää esteet löydät matkallanne.