Nettipelit

Saari haaksirikkoinen

Leikur af veneet pelit

Saari haaksirikkoinen

Saari haaksirikkoinen Luokitus: 4/10

Saari haaksirikkoinen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Koeseikkailusaarella jälkeen haaksirikkoutunut veneen, sinun täytyy löytäätapa lähteä saarelta ja palata sivistyksen. haaksirikkoinen onyksinkertainen seikkailupeli tehdä luulet. Olet selviytyjähaaksirikkoKaribianmerellä, nyt sinun täytyy löytää tiesi takaisin kotiin. Klikkaapunaiset nuolet navigoida, etsiä johtolankoja ratkaista pulma, pitää hauskaa ja muistaa olla varovainen! Viidakko on siellä. Uppoamisen jälkeenuppoamaton sinun täytyy löytäätiensä takaisin kotiin,seikkailupeli.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 67380 kertaa verkossa. Ranking 208 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 5378 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 67380 kertaa
Saari haaksirikkoinen

Joukko haaksirikkoinen, jossa haaksirikon jälkeenvene, saatautiolle saarelle, jossa vain viidakon keskelläKaribianmerellä. Se onseikkailu, jossa sinun täytyy ratkaista arvoituksia ja testaus. Varo kannibaaleja. Sinun täytyy löytää keino selviytyä vihamielisessä maastossa. Käytäpunaiset nuolet liikkuamerkin ympäri ruutua ja tavoittaa eri paikoissa saada ruokaa tai paeta takaisin sivilisaation. Selvitä tästä seikkailua ja hauskaa katsomallamerellä taieri saarilla.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Saari haaksirikkoinen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Veneet Pelit nimeltään Saari haaksirikkoinen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Saari haaksirikkoinen ja se liittyy Veneet Pelit. Uusi peli Saari haaksirikkoinen on yksi parhaista peleistä Veneet Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Saari haaksirikkoinen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Saari haaksirikkoinen
EDELLINEN

Veneet pelit eniten pelatut pelit

viikingit aluksen Pelata ►

Viikingit aluksen

5
5 / 10 - 2890 ääntä
Pelattu
40073
kertaa

Tässä hyvä peli sinun on kerättävä kaikki kohteet teidän tapa ansaita pisteitä ja pidettävä pois räjähdysalttiita materiaaleja. Purjenumero kanssa viikingit!

tarvetta aallot verkossa Pelata ►

Tarvetta aallot verkossa

5
5 / 10 - 3088 ääntä
Pelattu
38663
kertaa

Peli on aallot esittelee henkeäsalpaava erilaisia leikkureita kilpailuista. Ota super suurnopeusaluksiin leikkuuterien ja päättyy ensin. Jano nopeaa ja vaara tekee pelistä enemmän vangitseva. Ottaa uuden reitin täynnä esteitä rajoitetun ajan kullakin tasolla. Vastustajat "leikkaajat pysyy omalla tavalla. Voit noutaa laatikot tällaisia bonuksia kuin tulokset, super moottorin tai asetta matkallanne. Ohjeet: käytä hiirtä eteenpäin ja väistää esteet löydät matkallanne.

pistosaha on kuningatar Mary Pelata ►

Pistosaha on kuningatar mary

3
3 / 10 - 3060 ääntä
Pelattu
26728
kertaa

Puzzle on kuva alus kuningatar Mary, yksi ylellinen risteilyalusten koko maailmassa. Feel the kokemus nähdä palaset sopivat niin näet kaikki sen loistoa ja kauneutta.