Nettipelit

Pöytätennis 3D

Leikur af urheilupelit

Pöytätennis 3d

Pöytätennis 3D Luokitus: 1/10

Pöytätennis 3d peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen verkossa peli on 3D jäljitelmä pöytätennis peli. Käytä hiiren siirtää maila. Sinun ei tarvitse painaa mitään näppäintä, voit vain tähdätä pallo. Jos haluat pallon mennä tietylle sivulle, lyödä palloa puolelta mela kyseessä ja tehdä vastustajan menettää.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 5598 kertaa verkossa. Ranking 3433 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 1.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Arvosana perustuu 6 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 5598 kertaa
Pöytätennis 3D

Pöytätennis tunnetaan myös Pöytätennis. Kyse on urheilulaji, jossa kaksi tai neljä pelaajaa osuma kevyt, ontto, muovinen pallo edestakaisin käyttämällä erityisiä mailat. Peli tapahtuu kovaa pöydän jaettuna hyvin pieni verkko. Taitava pelaaja voi välittää useita lajikkeita pyöräyttää pallo, muuttamatta sen lentoradan ja rajoittaa vastustajan vaihtoehtoja suuri etu.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pöytätennis 3D selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Urheilupelit nimeltään Pöytätennis 3D. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pöytätennis 3D ja se liittyy Urheilupelit. Uusi peli Pöytätennis 3D on yksi parhaista peleistä Urheilupelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pöytätennis 3D että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pöytätennis 3D
EDELLINEN

Urheilupelit eniten pelatut pelit

Käsipallo, viime hetken Pelata ►

Käsipallo, viime hetken

5
5 / 10 - 11742 ääntä
Pelattu
80791
kertaa

Ranskan joukkue menettää Irlannin, jättäen vain hetken, sinun täytyy pisteet viime hetken suurin määrä maaleja tarpeen. On käyttää hiirtä siirtää soittimeen.

haikala selauspalveluita Pelata ►

Haikala selauspalveluita

6
6 / 10 - 4628 ääntä
Pelattu
66660
kertaa

Pidätkö surffailla? Tässä pelissä olet surfaavat välillä haiden ja anothers esteet: kumi rengas tai pelastusliivit, vaaralliset aallot ... Tämä peli on mandariinikiina. Ohjeet: käytä nuolinäppäimiä liikkua ja tilaa baarista hyppää.

ranta lentolyönti pallo Pelata ►

Ranta lentolyönti pallo

5
5 / 10 - 4456 ääntä
Pelattu
53654
kertaa

Olympic peliä beach lentolyönti. Olet rannalla kavereiden kanssa. Olet pelaavat beach lentolyönti täsmää. Peli on mandariinikiina. Ohjeet: käytä hiirtä hypätä ja heittää palloa.