Nettipelit

Palapeli Tom ja Jerry: kissa vs. hiiri

Leikur af Tom ja Jerry Pelit

Palapeli Tom ja Jerry: kissa vs. hiiri

Palapeli Tom ja Jerry: kissa vs. hiiri Luokitus: 6/10

Palapeli Tom ja Jerry: kissa vs. hiiri peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä sinun täytyy tehdäpalapelin Tom ja Jerry. Voit tehdä tämän, klikkaapala hiiren vasemmalla painikkeellapala ja siirrähiirtä liikuttaapala. Säätö tehdään automaattisesti, kun säädät yksi osa toiseen. Sinun täytyy tehdä kaikkipalaset sopivat keskenään saada takaisin nähdäkoko kuvan. Palapeli onkuvapiirrossarjan Tom ja Jerry. Kuvassakissa Tom on osumassahiiri Jerry lapiolla. Hiiren pakenee hänen hiiren reikä seinään talon.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 58349 kertaa verkossa. Ranking 288 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 7808 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 58349 kertaa
Palapeli Tom ja Jerry: kissa vs. hiiri

Tom ja Jerry onpiirretty sarja, jossakissa jahtaa ja yrittää saada kiinnihiiren. Tom kissa edustaa metsästäjiä lemmikkejä hiiriä. Jokainen tuntee myötätuntoahiiri, koska se onvaikea paetajatkuvaa kissa ansoja. Se onerittäin hauska sarja ja tässä meillä onklassinen kohtaus kahden merkkiä vainoa. Leikkiäkissaa ja hiirtä täydentää tätä palapelipiirrossarjan. Sinun haluavatkissa kiinnihiiri? Kaikki halusimme joskus.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Palapeli Tom ja Jerry: kissa vs. hiiri selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Tom ja Jerry Pelit nimeltään Palapeli Tom ja Jerry: kissa vs. hiiri. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Palapeli Tom ja Jerry: kissa vs. hiiri ja se liittyy Tom ja Jerry Pelit. Uusi peli Palapeli Tom ja Jerry: kissa vs. hiiri on yksi parhaista peleistä Tom ja Jerry Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Palapeli Tom ja Jerry: kissa vs. hiiri että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Palapeli Tom ja Jerry: kissa vs. hiiri
EDELLINEN

Tom ja Jerry Pelit Eniten pelatut pelit

Liukuva palapeli Tom ja Jerry Pelata ►

Liukuva palapeli Tom ja Jerry

4
4 / 10 - 2816 ääntä
Pelattu
60735
kertaa

Tässä pelissä, sinun täytyy tehdä tämä hauska Tom ja Jerry palapeli, jossa on siirtää kappaletta miehittäävapaa paikka mennä säveltäminenkuva. Sinun täytyy rakentaakuvan, joka on jaettu yhtä suureen osaan. Ensin voit valita useita osia, jotka jakaakuvan. Jos se on jaettu muutamia osia on helppo tehdä niin lasten tai joilla on vähän kokemusta. Jos jaat senerittäin suuri määrä osiavaikeus kasvaa. Aikuisille tai ihmisiä, joilla on enemmän kokemusta tekemässä arvoituksia. ...

Kolme Pistosahat Tom ja Jerry Pelata ►

Kolme Pistosahat Tom ja Jerry

6
6 / 10 - 2594 ääntä
Pelattu
49072
kertaa

Nauttia tehdä nämä kolme palapelit Tom ja Jerry tietokoneellesi. Jos haluat, voit muuttaa mitat palapeli. valitsevat vähemmän osia tarvitse olla helpommin tai että on yhä vaikeampaa. Voit valita, miten sovittaa kappaleet, valitessaan muodossa. Saat valikon vaihtoehtoja näytön yläreunassa valita kappalemäärä ja sommittele kuva ja tyyppi osia. Jotta peli vaikeampi voivat ottaa kiertää kappaletta. Lopeta kiertää valittua kappaletta voi käyttää välilyöntiä, nuolinäppäimillä ...

Tom ja Jerry: Koira, kissa ja hiiri Pelata ►

Tom ja Jerry: Koira, kissa ja hiiri

6
6 / 10 - 4040 ääntä
Pelattu
45067
kertaa

Piirrossarjan Tom ja Jerry, onvihamielisyyden kissoja ja hiiriä. Tämän palapelin kuva edelleen esitelläkoira, joka oneläin, joka vihaa koiria. Tässä pelissä sinun täytyy tehdäpalapelin kanssa Tom ja Jerry ainakoira jahtaakissa. Täydentää kuvaa vedä ja pudota kappaleet hiirellä sovittaa ne yhteen. Tavoitteena on palauttaakuvaa nähdäksesi sen kokonaan, koska se oli aikaisemmin. Voit valita useita palojapalapelin hallitavaikeustasonpelin.