Nettipelit

3D Vakoilu

Leikur af toimintapelit

3d vakoilu

3D Vakoilu Luokitus: 9/10

3d vakoilu peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli, saat pelata vakooja, joka on päästä päähän toiseen ilman huomasi. Käytä Z näppäintä lähteä pommeja ja paina X räjäyttää kun olet valmis. Siirrä päälle koholla laatta siirtyä seuraavalle tasolle. Voit painaa seinää vasten ja sivusuunnassa liikkumaan enemmän varkain. Voit myös työntää laatikoita vain hieman astumassa sen paikan.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6064 kertaa verkossa. Ranking 3329 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 9.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Arvosana perustuu 22 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6064 kertaa
3D Vakoilu

Käytä nuolinäppäimiä liikkua. Välilyönnin avulla voit ryhtyä toimiin. Älä ohita opetusohjelma ja ohjeita. Tämä vaihe on erittäin tärkeää, jos haluat saada jäähtyä terävä ja liukas liikkuu.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä 3D Vakoilu selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Toimintapelit nimeltään 3D Vakoilu. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä 3D Vakoilu ja se liittyy Toimintapelit. Uusi peli 3D Vakoilu on yksi parhaista peleistä Toimintapelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä 3D Vakoilu että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

3D Vakoilu
EDELLINEN

Toimintapelit eniten pelatut pelit

miekkavalas Pelata ►

Miekkavalas

6
6 / 10 - 53436 ääntä
Pelattu
331147
kertaa

petoeläin vapaalla jalalla! Löydä tie ulos merelle maailmassa. Ohjeet: Escape from Sea World ratkaisemalla palapelit ja torjunnan matkallanne pois vankeudesta. Käytä ylös, vasemmalle ja nuoli oikealle uimaan. X pure (syödä saada terveys) Z viiva ja rikkoa kamaa, alaspäin nuolta spin teidän vihollisenne pois tieltä. Tappaminen ja tuhoaminen on lisätä Rage, tämä saa sinut haavoittumaton ja sinun aiheuttaa enemmän vahinkoa.

Sota Lohikäärmeiden Pelata ►

Sota lohikäärmeiden

5
5 / 10 - 9706 ääntä
Pelattu
96789
kertaa

Lohikäärmeet ovat sodassa. On suuri taistelu tulta taivaalla. Osaltaan taistella lohikäärmettä lentävät yli. Tappaa lentävät lohikäärmeitä, jotka yrittävät tappaa sinut. Linnoitukset sylkeminen tulipalo tuhoaa kaiken. Varo tulta muita lohikäärmeitä! Ohjeet: nuolinäppäimillä tai WASD liikkua ja hiiren vasenta painiketta sylkeä tulta. Sinun täytyy valvoa Pako taivas väistää vihollisen hyökkäyksiä. Sinun täytyy tuhota kaikki lohikäärmeet kuin voit, jotta et tappaa sin ...

Etsiminen timantteja Pelata ►

Etsiminen timantteja

5
5 / 10 - 2870 ääntä
Pelattu
30294
kertaa

Olet koruja galleriassa Pariisissa, ja yöllä, kaikki timantit, smaragdeja, safiireja ja jalokivet ovat kadonneet, jossa hahmosi Aristokatit etsii kaikki timantit ja löytää ulos ennen kuin aika loppuu. Etsi timantteja, kaulakoru antaa bonuspisteitä. Kun nuolinäppäimillä voit ohjata liikkumista ja välilyöntiä voit hypätä. Varo koiria, menetät elämää. Suorita ja hypätä kautta kaikki näytöt päästä loppuun kaikki jalokiviä ja timantteja voit. Haluaisitko timantteja?