Nettipelit

Tetris 3D

Leikur af tetris pelit

Tetris 3d

Tetris 3D Luokitus: 7/10

Tetris 3d peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä on ilmainen verkossa peli hauskaa 3D versio yksi suosituimmista palapeli videopelejä, Tetris. Voit kiertää luvut vaaka-ja pystysuunnassa, tallenna peli ja jatkaa myöhemmin. Voit myös kääntää koko pelialue kuin haluat, kuten haluat. Käytä lyhyen näppäimiä pelata nopeammin ja saada enemmän pisteitä.Peli on 6 tasoa, joista jokainen on kovempaa ja nopeammin kuin muut.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8402 kertaa verkossa. Ranking 3054 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 12 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8402 kertaa
Tetris 3D

Tetris on pulmapeli videopeli, jonka nimi juontuu kreikan numeerinen etuliite tetra-(kaikki pelinappulat, tunnettu tetrominoes jotka sisältävät neljä segmenttiä) ja tennis, suunnittelija ja ohjelmoija suosikki urheilu peli, Alexei Pazhitnov. Peli on saatavilla lähes jokainen peli konsoli-ja PC-käyttöjärjestelmiä, ja monet muut laitteet.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Tetris 3D selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Tetris Pelit nimeltään Tetris 3D. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Tetris 3D ja se liittyy Tetris Pelit. Uusi peli Tetris 3D on yksi parhaista peleistä Tetris Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Tetris 3D että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Tetris 3D
EDELLINEN

Tetris pelit eniten pelatut pelit

koru Tetris Pelata ►

Koru tetris

4
4 / 10 - 5642 ääntä
Pelattu
96206
kertaa

Tetris, jonka kierre! Vastaa jalokivet on estää, jotta voitaisiin luoda ryhmien 3 tai useamman samaa väriä, jotta ne katoavat ja selvä peli alueella! Ohjeet: käytä vasemmalla ja oikealla nuolinäppäimillä saattaa estää ja ylös nuolinäppäintä spin niitä.

Tetriz Pelata ►

Tetriz

6
6 / 10 - 7682 ääntä
Pelattu
78218
kertaa

Antiikkinen tetris peli yksinkertaisempi versio. Pelin tarkoituksena on manipuloida muotoja, liikkuvat sirut ja kääntämällä kanssa nuolinäppäimillä.Pelin tavoitteena on muodostaa vaakasuora viiva ilman aukkoja. Kun vaakasuora viiva on saatu päätökseen, että rivi katoaa ja kaikki osat, jotka ovat yli alas asentoon, mikä vapauttaa tilaa pelin ja jolloin se on helpompi sijoittaa uusia kappaleita. Palaset ovat laskeneet tasaisesti kiihdyttää pidempään olet pelannut. Peli päättyy, ...

Startris Pelata ►

Startris

4
4 / 10 - 2258 ääntä
Pelattu
38010
kertaa

Startris on yksilöllinen vaihtelu kaikkein klassinen kaikkien puzzle-pelejä. Tavoitteena on kiertää ja aseta kuuluvien lohkojen tehdä täydellinen rivit selvää ne pois ja välttää se, että pelin kenttä täyttyy. Jos haluat luoda rivin, joka sisältää tähteä niitä kerätään. Kierrä ja paikka lohkojen luoda täydellinen rivejä, että saa raivattu. Kerätään tarpeeksi tähteä ennen kuin aika loppuu edistää uudelle tasolle. Peli on pelattu yli 3 tasolla. Jos hallitset kerät ...