Nettipelit

Kolmiulotteinen Tetris

Leikur af tetris pelit

Kolmiulotteinen tetris

Kolmiulotteinen Tetris Luokitus: 6/10

Kolmiulotteinen tetris peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Kanssa ja D-näppäimillä voi liikkua pyörän tehdä riviä värillinen lohkot. Tämä peli on samanlainen kuin Tetris! Ohjeet: pinoaminen korttelin samaa väriä. Tee rivi niin monta lohkojen samaa väriä. Kun sinulla on enemmän kuin kolme korttelin samaa väriä, ammu hiiren oikealla painikkeella ansaita pisteitä. Pyöräytä vasenta ja oikeaa nuolta näppäimistön. Ammu hiiren vasenta painiketta. Mitä suurempi ryhmä olet luonut antaa sinulle enemmän pisteitä. Kun kuvaat lohko, se katoaa ja voit jatkaa niputtamista.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 11650 kertaa verkossa. Ranking 1887 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 694 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 11650 kertaa
Kolmiulotteinen Tetris

Kolmiulotteinen versio Tetris. Versio pelin ympyrä, jossa jokainen väri korttelin lasku kaikkiin suuntiin. Sinun täytyy kääntää pyörää niin, että saman värinen lohkojen putoavat toisiaan. Lomake torni lohkojen samaa väriä. Tuhota tornit, jotta ne katoavat ja saat pisteitä. Tuhota ryhmissä samaa väriä hiiren oikealla painikkeella. Tarvitset taitoa ja älyä tehdä näyttö pimeni kuin mahdollista. Sinun täytyy olla nopea ja älykäs pitää näytön puhtaana lohkoina. Joka kerta peli on vaikeampaa, laskevat nopeammin.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kolmiulotteinen Tetris selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Tetris Pelit nimeltään Kolmiulotteinen Tetris. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kolmiulotteinen Tetris ja se liittyy Tetris Pelit. Uusi peli Kolmiulotteinen Tetris on yksi parhaista peleistä Tetris Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kolmiulotteinen Tetris että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kolmiulotteinen Tetris
EDELLINEN

Tetris pelit eniten pelatut pelit

koru Tetris Pelata ►

Koru tetris

4
4 / 10 - 5642 ääntä
Pelattu
96206
kertaa

Tetris, jonka kierre! Vastaa jalokivet on estää, jotta voitaisiin luoda ryhmien 3 tai useamman samaa väriä, jotta ne katoavat ja selvä peli alueella! Ohjeet: käytä vasemmalla ja oikealla nuolinäppäimillä saattaa estää ja ylös nuolinäppäintä spin niitä.

Tetriz Pelata ►

Tetriz

6
6 / 10 - 7682 ääntä
Pelattu
78218
kertaa

Antiikkinen tetris peli yksinkertaisempi versio. Pelin tarkoituksena on manipuloida muotoja, liikkuvat sirut ja kääntämällä kanssa nuolinäppäimillä.Pelin tavoitteena on muodostaa vaakasuora viiva ilman aukkoja. Kun vaakasuora viiva on saatu päätökseen, että rivi katoaa ja kaikki osat, jotka ovat yli alas asentoon, mikä vapauttaa tilaa pelin ja jolloin se on helpompi sijoittaa uusia kappaleita. Palaset ovat laskeneet tasaisesti kiihdyttää pidempään olet pelannut. Peli päättyy, ...

Startris Pelata ►

Startris

4
4 / 10 - 2258 ääntä
Pelattu
38010
kertaa

Startris on yksilöllinen vaihtelu kaikkein klassinen kaikkien puzzle-pelejä. Tavoitteena on kiertää ja aseta kuuluvien lohkojen tehdä täydellinen rivit selvää ne pois ja välttää se, että pelin kenttä täyttyy. Jos haluat luoda rivin, joka sisältää tähteä niitä kerätään. Kierrä ja paikka lohkojen luoda täydellinen rivejä, että saa raivattu. Kerätään tarpeeksi tähteä ennen kuin aika loppuu edistää uudelle tasolle. Peli on pelattu yli 3 tasolla. Jos hallitset kerät ...