Nettipelit

Tetriz

Leikur af tetris pelit

Tetriz

Tetriz Luokitus: 6/10

Tetriz peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Antiikkinen tetris peli yksinkertaisempi versio. Pelin tarkoituksena on manipuloida muotoja, liikkuvat sirut ja kääntämällä kanssa nuolinäppäimillä.Pelin tavoitteena on muodostaa vaakasuora viiva ilman aukkoja. Kun vaakasuora viiva on saatu päätökseen, että rivi katoaa ja kaikki osat, jotka ovat yli alas asentoon, mikä vapauttaa tilaa pelin ja jolloin se on helpompi sijoittaa uusia kappaleita. Palaset ovat laskeneet tasaisesti kiihdyttää pidempään olet pelannut. Peli päättyy, kun palaset ovat kasataan pois leikkialue on näytön yläreunassa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 78218 kertaa verkossa. Ranking 174 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 7682 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 78218 kertaa
Tetriz

Antiikkinen tetris, jossa sinun täytyy suorittaa kaikki mahdolliset rivit pelimerkkejä. Osat ovat epäsäännöllisiä geometrisia muotoja näytön yläreunassa. Sinun täytyy laittaa ne asennossa olet eniten kiinnostunut sopimaan yhteen. Tee riviä kappaletta pohjassa ne katoavat ja vapauttaa sinut tilaa näytön peli. Pelin tavoitteena on, että täytät näytön kappaletta. Jos palaset huipulle ovat menettäneet pelin. Se on erittäin koukuttava ja hauska peli, joka vie vuosikymmeniä ottamalla ihmisiä. Se on yksinkertainen peli, että voit pelata missä tahansa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Tetriz selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Tetris Pelit nimeltään Tetriz. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Tetriz ja se liittyy Tetris Pelit. Uusi peli Tetriz on yksi parhaista peleistä Tetris Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Tetriz että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Tetriz
EDELLINEN

Tetris pelit eniten pelatut pelit

koru Tetris Pelata ►

Koru tetris

4
4 / 10 - 5642 ääntä
Pelattu
96206
kertaa

Tetris, jonka kierre! Vastaa jalokivet on estää, jotta voitaisiin luoda ryhmien 3 tai useamman samaa väriä, jotta ne katoavat ja selvä peli alueella! Ohjeet: käytä vasemmalla ja oikealla nuolinäppäimillä saattaa estää ja ylös nuolinäppäintä spin niitä.

Startris Pelata ►

Startris

4
4 / 10 - 2258 ääntä
Pelattu
38010
kertaa

Startris on yksilöllinen vaihtelu kaikkein klassinen kaikkien puzzle-pelejä. Tavoitteena on kiertää ja aseta kuuluvien lohkojen tehdä täydellinen rivit selvää ne pois ja välttää se, että pelin kenttä täyttyy. Jos haluat luoda rivin, joka sisältää tähteä niitä kerätään. Kierrä ja paikka lohkojen luoda täydellinen rivejä, että saa raivattu. Kerätään tarpeeksi tähteä ennen kuin aika loppuu edistää uudelle tasolle. Peli on pelattu yli 3 tasolla. Jos hallitset kerät ...

Värin Tetris Pelata ►

Värin tetris

5
5 / 10 - 3610 ääntä
Pelattu
26978
kertaa

Remake klassista Tetris-pelit suorittaa karannutta Tv Sinun on käytettävä: vasenta nuolta lohkojen vasemmalle, oikealle nuolta lohkojen oikealle, ylöspäin nuolta kiertää kuuluvien lohkojen ja alanuolta tehdä lohkojen laskee nopeammin ja P-näppäintä keskeyttää.