Nettipelit

3D Tetris Rakennukset

Leikur af tetris pelit

3d tetris rakennukset

3D Tetris Rakennukset Luokitus: 6/10

3d tetris rakennukset peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Jos pidät klassinen peli Tetris, voit nyt pelata tämä uusi versio täysin remontoitu ja 3D klassisesta arcade. Tässä ilmainen verkossa peli voit pelata Tetris samalla olet rakentamassa rakennuksessa. Kappaleet ovat huoneissa tiilien ja ikkunat, ja aivan kuten alkuperäinen, sinun täytyy tehdä vaakaviivoja niin, että rakennus ei pääse liikaa korkeutta, sillä jos näin tapahtuu, niin peli on ohi.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8462 kertaa verkossa. Ranking 3004 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 68 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8462 kertaa
3D Tetris Rakennukset

Ilmainen Tetris peli versiossa rakennuspalikoita strukturoitujen rakennuksia. 3D Tetris on ilmainen salama pelin noin rakennuspalikoita ikkunoita.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä 3D Tetris Rakennukset selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Tetris Pelit nimeltään 3D Tetris Rakennukset. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä 3D Tetris Rakennukset ja se liittyy Tetris Pelit. Uusi peli 3D Tetris Rakennukset on yksi parhaista peleistä Tetris Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä 3D Tetris Rakennukset että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

3D Tetris Rakennukset
EDELLINEN

Tetris pelit eniten pelatut pelit

koru Tetris Pelata ►

Koru tetris

4
4 / 10 - 5642 ääntä
Pelattu
96206
kertaa

Tetris, jonka kierre! Vastaa jalokivet on estää, jotta voitaisiin luoda ryhmien 3 tai useamman samaa väriä, jotta ne katoavat ja selvä peli alueella! Ohjeet: käytä vasemmalla ja oikealla nuolinäppäimillä saattaa estää ja ylös nuolinäppäintä spin niitä.

Tetriz Pelata ►

Tetriz

6
6 / 10 - 7682 ääntä
Pelattu
78218
kertaa

Antiikkinen tetris peli yksinkertaisempi versio. Pelin tarkoituksena on manipuloida muotoja, liikkuvat sirut ja kääntämällä kanssa nuolinäppäimillä.Pelin tavoitteena on muodostaa vaakasuora viiva ilman aukkoja. Kun vaakasuora viiva on saatu päätökseen, että rivi katoaa ja kaikki osat, jotka ovat yli alas asentoon, mikä vapauttaa tilaa pelin ja jolloin se on helpompi sijoittaa uusia kappaleita. Palaset ovat laskeneet tasaisesti kiihdyttää pidempään olet pelannut. Peli päättyy, ...

Startris Pelata ►

Startris

4
4 / 10 - 2258 ääntä
Pelattu
38010
kertaa

Startris on yksilöllinen vaihtelu kaikkein klassinen kaikkien puzzle-pelejä. Tavoitteena on kiertää ja aseta kuuluvien lohkojen tehdä täydellinen rivit selvää ne pois ja välttää se, että pelin kenttä täyttyy. Jos haluat luoda rivin, joka sisältää tähteä niitä kerätään. Kierrä ja paikka lohkojen luoda täydellinen rivejä, että saa raivattu. Kerätään tarpeeksi tähteä ennen kuin aika loppuu edistää uudelle tasolle. Peli on pelattu yli 3 tasolla. Jos hallitset kerät ...