Nettipelit

Tetris Pelit

Pelaa tetris pelit pelit

Tetris pelit

Tetris pelit niin, että voit pitää hauskaa joka päivä sivuillamme, asentamatta tai lataamalla mitään. Online vapaa ja viihde alue.

Vapaa tetris pelit

Lähettää!
Äänestä!
Jaa!
Delicious
Suositeltu tetris pelit

Kolmiulotteinen Tetris

 kolmiulotteinen tetris peli Pelata ►

Kanssa ja D-näppäimillä voi liikkua pyörän tehdä riviä värillinen lohkot. Tämä peli on samanlainen kuin Tetris! Ohjeet: pinoaminen korttelin samaa väriä. Tee rivi niin monta lohkojen samaa väriä. Kun sinulla on enemmän kuin kolme korttelin samaa väriä, ammu hiiren oikealla painikkeella ansaita pisteitä. Pyöräytä vasenta ja oike ... Lue lisää

Vapaa tetris pelit pelata ilmaiseksi suomeksi ja ilmaisia ​​flash tetris pelit pelata uusimpia pelejä päivittäin

Tetris pelit online

Uusi tetris pelit

Tetris Pelit

Pelaa ilmaiseksi nettipelejä suomi. Pelaa ilmainen online Tetris. Tetris on peli, jossa geometrinen kappaletta näkyvät näytön yläreunassa.Palaset ovat laskussa linjat teki. Tarkoituksena on sovittaa kaikki palaset mahdollista näytön alareunassa. Käännä palat, kun ne putoavat sijoitettava asentoon yli kiinnostuneille. Sinun täytyy tehdä riviä välilehdet alareunassa. Jos täytät peräkkäin ilman mitään aukkoja välilehtien välillä, koko rivi katoaa. Pelata flash pelejä verkossa Tetris espanja. Sinun täytyy tehdä on selkeä näytön niin kauan kuin mahdollista voittaa. Kestää tyhjä näyttö niin kauan kuin mahdollista voittaa pelin.

Vapaa tetris pelit, jotka ovat todella hauska pelata ilmaiseksi tetris pelit flash. Tämä luokka liittyy se on pulmapeli, jossa sirut ovat sopivat epäsäännöllisiä muotoja.peli on suosittu maailmassa, on kaikkien pelikonsolien ja tietokoneiden käyttöjärjestelmiä sekä multimedialaitteita, kuten graafiset laskimet, matkapuhelimet, kannettavat mediasoittimet ja kämmenmikrot. onko palkinnon paras peli kaiken aikaa.tetris kappaletta ovat epäsäännöllisiä muotoja kutsutaan polyomino. geometrisia muotoja laskea ja sinun täytyy asettaa jokaiseen sopivaan aikaan niin, että ei ole aukkoja välillä välilehtiä. vastustaa niin kauan kuin mahdollista.kauemmin pelaat vaikeampi se saa pelin pelimerkkejä pudota enemmän nopeutta.peli luotu neuvostoliitto, joka on tullut hyvin suosittu kaikissa maissa.. Täältä löydät tetris pelit vapaasti pelata Suomea ilman asentaa tai ladata mitään tietokoneen, meidän sisällöt ovat 100% luotettava. Uusi tetris pelit jotka päivitetään joka päivä ja parhaat pelit lapsille. Päivittäin vapaa tetris pelit ja videopelit, joita voit käyttää tietokoneesta ja jakaa niitä ystävien ja yhteystietoja sosiaaliset verkostot kuten Facebook, Twitter tai Google Plus.