Nettipelit

Kierrä Foorumi Maailman

Leikur af tasohyppely pelit

Kierrä foorumi maailman

Kierrä Foorumi Maailman Luokitus: 5/10

Kierrä foorumi maailman peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli voit uhmata painovoimaa ja tuo yksinäinen tilaa matkustaja kotiin. Kerää kaikki keltaista tähteä ensin ja sitten voit suunnata exit erottuu valkoista lippua. Voit kerätä vain nuolet osoittavat samaan painovoiman suuntaan, johon olet. Käytä nuolinäppäimiä liikkua ja hyppiä, ESC palataksesi karttanäytöstä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 5010 kertaa verkossa. Ranking 3478 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 4 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 5010 kertaa
Kierrä Foorumi Maailman

Tämä peli voit manipuloida painovoiman ja tehdä se, jos maailma olet pyörii, joten voit hypätä kaikille sivujen alustoja.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kierrä Foorumi Maailman selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Tasohyppely Pelit nimeltään Kierrä Foorumi Maailman. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kierrä Foorumi Maailman ja se liittyy Tasohyppely Pelit. Uusi peli Kierrä Foorumi Maailman on yksi parhaista peleistä Tasohyppely Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kierrä Foorumi Maailman että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kierrä Foorumi Maailman
EDELLINEN

Tasohyppely pelit eniten pelatut pelit

Saalis Kolikot ja Timantit Pelata ►

Saalis kolikot ja timantit

6
6 / 10 - 1146 ääntä
Pelattu
16844
kertaa

Tässä alustojen peli, sinun täytyy valita blondi tyttö tai tumma tyttö. Kun olet valinnut tyttö, sinun täytyy kerätä kolikoita ja diamoknds vaan olla tarkkana eläinten kanssa ja vartaat koska voit menettää ihmishenkiä eläimet koskettaa tai jos et kuulu vartaat. Tappaa eläimiä, sinun täytyy hypätä yli ne. Käytä nuolinäppäimiä liikkumiseen ja välilyöntiä hyppäämiseen.

Kiinni Timantit Pelata ►

Kiinni timantit

5
5 / 10 - 864 ääntä
Pelattu
16630
kertaa

Haastava tasohyppely, 2 jaksoa ja 18 näytöt. Tässä pelissä sinun täytyy kerätä kolikot ja timantteja, ammu viholliset ja välttää kuuluu. Sitä, et pulssi nuoli vasemmalle siirtyä vasemmalle, nuoli oikealle siirtää oikealle, nuoli alas Ankka, nuoli ylös ja kirjain S hypätä, kirje suorittaa keskeiset CTRL ja kirjaimen d ampua, välilyöntinäppäintä estää ja kirjain M ottaminen käyttöön tai poistaminen ja musiikkia.

Tavoitesivulle Pelata ►

Tavoitesivulle

5
5 / 10 - 254 ääntä
Pelattu
9265
kertaa

Tässä alustat peliä, sinun täytyy tehdä, että koripallo-pallo saapuu tavoite ilman pallo menee ulos näytön. Saavuttaa tavoitteesi, voit käyttää nuolinäppäimiä syrjäyttää.