Nettipelit

Tasohyppely Pelit

Pelaa tasohyppely pelit pelit

Tasohyppely pelit

Tasohyppely pelit niin, että voit pitää hauskaa joka päivä sivuillamme, asentamatta tai lataamalla mitään. Online vapaa ja viihde alue.

Vapaa tasohyppely pelit

Lähettää!
Äänestä!
Jaa!
Delicious
Suositeltu tasohyppely pelit

Piirrä Alustat

 piirrä alustat peli Pelata ►

Tässä ilmainen verkossa alustat pelissä sinun täytyy piirtää alustojen hiirellä niin, että hahmo voi kiivetä ja saavuttaa tavoite. Sinulla on kaksi työkalua, Piirrä ja poistaa ja siirtää hahmosi käyttäen WASD näppäimiä. Hauska peli, jossa olet yksi on rakennettu ja piirustus kunkin tason, joten et koskaan toistu, vaikka pelaat use ... Lue lisää

Vapaa tasohyppely pelit pelata ilmaiseksi suomeksi ja ilmaisia ​​flash tasohyppely pelit pelata uusimpia pelejä päivittäin

Tasohyppely pelit online

Uusi tasohyppely pelit

Tasohyppely Pelit

Pelaa ilmaiseksi nettipelejä suomi. Pelit jatkuvan näytöt voidaan ylitti taso tasolta in asettamalla esteitä kaikenlaista, taitoa ja hauskaa yhdessä. Pelit hypätä alustoilla. Näytöt missä sinun täytyy mennä taso kerrallaan siirtämällä. Olet menossa näytöt, jotka ovat eri tasoilla, joten pelit ovat ns. Sinun täytyy siirtää pinnoilla eri tasoilla. Tavoitteena on päästä loppuun kunkin näytön. Usein joudut menemään kerätä kultakolikoita, koruja, palkintoja tai jotain muuta matkan varrella. Liikkuminen perustuu vaakasuuntainen siirtymä vasemmalle tai oikealle. Voit voittaa näytön sinun täytyy juosta oikeus päästä loppuun ja siirtyä seuraavalle tasolle. On videopeli, joka liittyy käyttämällä avatar hypätä välillä nostolavoja, esteiden yli, tai molemmat edetä peli. Haasteet tunnetaan hyppy arvoituksia.

Vapaa tasohyppely pelit, jotka ovat todella hauska pelata ilmaiseksi tasohyppely pelit flash. Tämä luokka liittyy pelit hypätä alustoilla. tasohyppelypeli on videopeli genre ominaista ottaa kävellä, juosta, hypätä, lentää, uida tai kiivetä useita alustoja ja pinnat, vihollisia, kun taas kerätä esineitä täydellisen pelin. etsintä alusta videopelejä on eri pelityyli perinteisiin alustoja, lähinnä suuremman tilanteessa sinun tarvitse matkustaa useita kertoja ja useisiin suuntiin. peli, jossa pelaajan täytyy hypätä / / päälle esineitä / alustoja, jotta koko pelin. peli, jossa yhteisiä teemoja sisältää kerätä asioita, taistelevat pienet vihollisia ja tasoja, joiden pomo taistelu lopussa. esimerkkejä - mario, sonic, rayman. yleisesti liittyvät konsolin pelaamista, on ollut monia tärkeitä alustan pelejä julkaistiin video pelihalleja, sekä kannettavat pelikonsolit ja kotitietokoneet.. Täältä löydät tasohyppely pelit vapaasti pelata Suomea ilman asentaa tai ladata mitään tietokoneen, meidän sisällöt ovat 100% luotettava. Uusi tasohyppely pelit jotka päivitetään joka päivä ja parhaat pelit lapsille. Päivittäin vapaa tasohyppely pelit ja videopelit, joita voit käyttää tietokoneesta ja jakaa niitä ystävien ja yhteystietoja sosiaaliset verkostot kuten Facebook, Twitter tai Google Plus.