Nettipelit

Tarjoilijatar Pelit

Pelaa tarjoilijatar pelit pelit

Tarjoilijatar pelit

Tarjoilijatar pelit niin, että voit pitää hauskaa joka päivä sivuillamme, asentamatta tai lataamalla mitään. Online vapaa ja viihde alue.

Vapaa tarjoilijatar pelit

Lähettää!
Äänestä!
Jaa!
Delicious
Suositeltu tarjoilijatar pelit

Alokas Tarjoilija

 alokas tarjoilija peli Pelata ►

Haluatko olla tarjoilija? Tässä ilmainen online-peli ohjaat alokas tarjoilija. Sinun on käytävä ja palvella kaikkia asiakkaita ottamatta liikaa, muuten ne suuttuvat. Kiinnitä huomiota mitä he pyytävät ja mitään virhettä. Asiakkaita saapuu ravintola ja istua yksin. Aloittaa ottamalla huomioon, mitä he haluavat syödä.Kokki kokki ruokia ... Lue lisää

Vapaa tarjoilijatar pelit pelata ilmaiseksi suomeksi ja ilmaisia ​​flash tarjoilijatar pelit pelata uusimpia pelejä päivittäin

Tarjoilijatar pelit online

Uusi tarjoilijatar pelit

Tarjoilijatar Pelit

Pelaa ilmaiseksi nettipelejä suomi. Pelejä, joissa tarjoilijat on palvella asiakkaita, valmistaa ja tarjoilla ruokia ruokaa ravintolassa. Tarjoilija pelejä tytöille. Tarjoilijalle Peli. Restaurant tarjoilija pelejä. Tarjoilija peli. Pelit tarjoilijat. Ovat vastuussa palvelee ravintola-alalle.Pojat ja tytöt, jotka palvelevat asiakkaita ravintoloissa ja baareissa. Ravintola tarjoilijat pelejä. Ihmiset tilausten pöydissä ja palvella asiakkaita elintarvikealan yrityksissä. Yleensä ne ovat tyttöjä tai nuoria miehiä, jotka ansaitsevat palkka tähän toimintaan. Työntekijät ravintoloissa. Työntekijät baareja ja kahviloita. Simulaattorit ravintoloita, joissa tyttö on ottaa asiakkaan tilauksesta, mene keittiö valmistaa ruokaa ja sitten palvella sitä pöydässä tai baarissa. Asiakkaita ovat ravintola, kahvila tai baari. Työ simulointi peli. Käytännössä ikään kuin se olisi työsi. Tarjoilu Taulukot ja haluat vinkkejä asiakkailta.

Vapaa tarjoilijatar pelit, jotka ovat todella hauska pelata ilmaiseksi tarjoilijatar pelit flash. Tämä luokka liittyy tarjoilijat, jossa sinun täytyy palvella asiakkaita, jotka näy laitoksessa, jossa työskennellä.tarjoilija työ on palvella asiakkaita tiskillä.täytyy nähdä ruoanvalmistukseen ja ruoanlaitto. tarjoiluastiat ja tilausten kanssa tarjotin. myyntisaamiset asiakkaille. puhdista baari ja taulukoita. kerää kaikki lopussa päivän ja jättää työpaikka puhtaana. opi kaupan näissä peleissä tarjoilijana, jossa sinun täytyy tehdä, mitä on henkilöstöä työskentelee ravintolassa. ole kiltti ihmisille, jotka tulevat teidän perustamista ja auttaa ikäisensä. sinun täytyy virkapukua aina huoliteltu. sinun täytyy olla mukava asiakkaille ansaita hyviä vinkkejä.. Täältä löydät tarjoilijatar pelit vapaasti pelata Suomea ilman asentaa tai ladata mitään tietokoneen, meidän sisällöt ovat 100% luotettava. Uusi tarjoilijatar pelit jotka päivitetään joka päivä ja parhaat pelit lapsille. Päivittäin vapaa tarjoilijatar pelit ja videopelit, joita voit käyttää tietokoneesta ja jakaa niitä ystävien ja yhteystietoja sosiaaliset verkostot kuten Facebook, Twitter tai Google Plus.