Nettipelit

ympyrät ja kolmiot

Leikur af taitopelit

Ympyrät ja kolmiot

Ympyrät ja kolmiot Luokitus: 5/10

Ympyrät ja kolmiot peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Siirrä piireissä pois kolmio hiiren avulla. Piireissä ei saa koskettaa kolmio tai muu piireissä. Jokaisella tasolla uusi ympyrä on lisätty. Mitä korkeampi taso, sitä enemmän kolmio tulee olemaan.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 14992 kertaa verkossa. Ranking 1208 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 1600 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 14992 kertaa
ympyrät ja kolmiot

ympyrä, neliö, kolmio, tasoa, vältellä, välttää

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä ympyrät ja kolmiot selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään ympyrät ja kolmiot. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä ympyrät ja kolmiot ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli ympyrät ja kolmiot on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä ympyrät ja kolmiot että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

ympyrät ja kolmiot
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80881
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38258
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?