Nettipelit

Ylös ja Alas Labyrintti

Leikur af taitopelit

Ylös ja alas labyrintti

Ylös ja Alas Labyrintti Luokitus: 9/10

Ylös ja alas labyrintti peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Aseta sag köysi läpi sokkelo. Sinun täytyy valvoa koko sokkelo nuolinäppäimillä ylös ja alas kääntää näyttöä ja mennä kantaen vihreä näytön kärpänen kiinni tähdet koskematta seiniin, joissa on vaarallisia murhaajia räkä odottaa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6963 kertaa verkossa. Ranking 3338 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 9.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Arvosana perustuu 16 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6963 kertaa
Ylös ja Alas Labyrintti

Taitopeli jossa sinun täytyy siirtää koko näytön ottavan oman kolikot ja vihreä kärpänen saamatta kiinni eri hirviöitä piilossa sokkelo.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ylös ja Alas Labyrintti selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Ylös ja Alas Labyrintti. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ylös ja Alas Labyrintti ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Ylös ja Alas Labyrintti on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ylös ja Alas Labyrintti että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ylös ja Alas Labyrintti
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80842
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48203
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38221
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?