Nettipelit

Yhtä suuri tai eri

Leikur af taitopelit

Yhtä suuri tai eri

Yhtä suuri tai eri Luokitus: 4/10

Yhtä suuri tai eri peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

yksinkertainen huomiota koulutukseen. On kaksi lukua: yksi vasemmalla muutu pelin aikana, toinen keskustassa pitää muuttaa. Jos kuvat ovat samat pelaaja painaa vasenta painiketta (näppäimistö voidaan käyttää myös), jos kuvat ovat erilaisia, pelaajan pitää painaa oikeaa painiketta.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8226 kertaa verkossa. Ranking 2355 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 258 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8226 kertaa
Yhtä suuri tai eri

eri kuva, sama kuva huomiota koulutukseen, visuaalinen koulutus,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Yhtä suuri tai eri selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Yhtä suuri tai eri. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Yhtä suuri tai eri ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Yhtä suuri tai eri on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Yhtä suuri tai eri että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Yhtä suuri tai eri
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80880
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48246
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38257
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?