Nettipelit

Vihaisia ​​Lintuja

Leikur af taitopelit

Vihaisia ​​lintuja

Vihaisia ​​Lintuja Luokitus: 6/10

Vihaisia ​​lintuja peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen nettipeli on salama-versio yksi kuuluisimmista mobiilipelien maailmassa, koska sen yksinkertaisuus. Ohjaa lauma todella vihaisia ​​lintuja, aseta ne jättiläinen ritsa ja heittää niitä kaikkia sikojen joka tasolla varastaa munat. Anna heille mitä he ansaitsevat!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10268 kertaa verkossa. Ranking 2108 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 436 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10268 kertaa
Vihaisia ​​Lintuja

Vihaisia ​​Lintuja on strategia, palapeli videopeli kehittänyt suomalainen tietokonepelien kehittäjä Rovio matkapuhelin. Julkaisun jälkeen, yli 12 miljoonaa kappaletta Peli on ostettu vain Applen App Store. Puhumattakaan Android markkinat, Google pelata. Se on saanut kiitosta sen onnistunut yhdistelmä riippuvuutta gameplay, koominen tyyli ja edullinen hinta

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Vihaisia ​​Lintuja selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Vihaisia ​​Lintuja. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Vihaisia ​​Lintuja ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Vihaisia ​​Lintuja on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Vihaisia ​​Lintuja että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Vihaisia ​​Lintuja
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80880
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48246
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38257
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?