Nettipelit

Varjoliito

Leikur af taitopelit

Varjoliito

Varjoliito Luokitus: 8/10

Varjoliito peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Nino on havainnut, että hän käyttää suosikki lakanat hän pystyy varjoliito ja hän on päättänyt mennä nopeasti kärpäsen. Auta häntä ympäri maata ja saavuttaa tavoitteen minuutin kuluessa, ja miten kerätä mahdollisimman paljon kolikoita mahdollisimman korkeammat pisteet. Paina joko välilyönti tai vasemmalle hiirtä napsauttamalla liikkua Nino ylös ja vapauta antaa hänen varjoliito, pitäen mielessä painovoima, joka vetää hänet alas.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6894 kertaa verkossa. Ranking 3373 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 12 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6894 kertaa
Varjoliito

Varjoliito on vapaa ja kilpailukykyinen seikkailu urheilu lentämisestä varjoliitimet, mikä on konetyyppi, joka ei ole jäykkä rakenne ja se on ripustettu alla ontto kangas siipi, jonka muoto muodostaa sen jousitus linjat.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Varjoliito selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Varjoliito. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Varjoliito ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Varjoliito on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Varjoliito että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Varjoliito
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80880
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48246
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38257
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?