Nettipelit

Väri Lohkot Tie

Leikur af taitopelit

Väri lohkot tie

Väri Lohkot Tie Luokitus: 4/10

Väri lohkot tie peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Sammakko on polkea aina samaa väriä lohkoja. Väri muuttuu ja hyppää! Ohjeet: käytä nuolia liikkua ja numerot 1, 2, 3 ja 4 vaihtaa väriä sammakko.Sammakko voi vain astua lohkoja, jotka ovat samanvärisiä kuin sinun. Ennen kuin otat askeleen nähdä, että kahden korttelin samaa väriä, väri numero yksi, kaksi, kolme ja neljä. Aina olet suorittanut 100 lohkot, saada uusi väri. Sinun täytyy ajatella hyvin tarkkaan jokainen askel otat kuolet. Ajatella nopeasti ja muuttaa väriä lohkon ennen seuraavaa vaihetta.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10387 kertaa verkossa. Ranking 2101 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 326 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10387 kertaa
Väri Lohkot Tie

Sammakko on seurata polkua, sinun täytyy matkustaa yli 100 korttelin samaa väriä täydellistä tasoa. Sinun täytyy muuttaa väriä lohko, joka on, jotta se samanvärinen kuin että menee ennen kuin se saapuu. Lohko, jossa se on, ja jotka ovat tulleet samaa väriä, jos ei meidän pieni sammakko kuolee. Taitopeli, jossa sammakko on noudatettava turvallinen reitti. Pidempi ja matkustaa enemmän pisteitä ansaitset. Onnea! Sinun täytyy osoittaa, että olet fiksu ja sinulla on taito pitää tapa turvallisuutta tässä pelissä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Väri Lohkot Tie selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Väri Lohkot Tie. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Väri Lohkot Tie ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Väri Lohkot Tie on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Väri Lohkot Tie että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Väri Lohkot Tie
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80881
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38258
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?