Nettipelit

Vapauta Kala

Leikur af taitopelit

Vapauta kala

Vapauta Kala Luokitus: 4/10

Vapauta kala peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli, sinun tehtäväsi on vapauttaa vauvan kalaa sen lasista kupla säiliö. Käytä strategisia taitoja ja oman Riko jäälautat löytyy ympäri tasoa siten, että kierroksen sisältävä säiliö on vesi. Löydät rinteitä, kiviä ja paljon muuta! Lopulta kaikki kalat näet tarvitse olla veteen.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7156 kertaa verkossa. Ranking 3274 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 56 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7156 kertaa
Vapauta Kala

Pelattavuus tämän salama peli on helppo. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, että klikkaamalla eri jäälautat, voit rikkoa niitä, ja ne katoavat. Näin kala säiliö voi jatkaa kehityskaari. Voit nähdä pisteet lopussa kunkin tason. Pisteet niin paljon kuin voit ja haasta ystäväsi!

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Vapauta Kala selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Vapauta Kala. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Vapauta Kala ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Vapauta Kala on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Vapauta Kala että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Vapauta Kala
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80881
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38258
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?