Nettipelit

Valvonta pallot

Leikur af taitopelit

Valvonta pallot

Valvonta pallot Luokitus: 3/10

Valvonta pallot peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Yrittää lyödä sinistä palloa vihreitä sovitussa määräajassa. Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua vihreä piste ja välilyöntiä nollata pelin, jos asiat menevät huonosti.Helppo pelata mutta vaikea suorittaa peli. Sinun täytyy valvoa vihreä pallo päästä sinistä. Kun osut sininen pallo vihreä piste summia ja viettää seuraava haaste. Voit valita tason vaikeus peli.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8786 kertaa verkossa. Ranking 2543 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 172 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8786 kertaa
Valvonta pallot

painovoiman pelissä sinun täytyy tehdä vihreä pallo osuu sininen pallo. Sinun täytyy uhmata painovoimaa tehdä vihreä pallo irti maasta. Sinun täytyy ohjata syksyllä ja nopeuden kompensoimiseksi. Jos napautat näytön alareunaan sinulla on menettänyt pelin.Tavoitteena on saavuttaa eniten kertaa kohteena sininen. Leikkii nuolia näppäimistöllä vihreä tavoite, joka liikkuu suuntaan osoitat. Saada kaikki saavutukset voit, kukin lisätä yhden pisteen pisteet pelin.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Valvonta pallot selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Valvonta pallot. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Valvonta pallot ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Valvonta pallot on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Valvonta pallot että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Valvonta pallot
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80881
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38258
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?