Nettipelit

Vaahtokarkkeja valtakunta

Leikur af taitopelit

Vaahtokarkkeja valtakunta

Vaahtokarkkeja valtakunta Luokitus: 7/10

Vaahtokarkkeja valtakunta peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä ohjaat hauska malja on välttää putoaminen vaahtokarkkeja kerätä kultakolikoita. Käytä nuolinäppäimiä valvoa luonnetta. Kun loppuu ihmishenkiä, voit ostaa päivityksiä alkaa tasolle ja saavuttaa paremmat pisteet.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 5202 kertaa verkossa. Ranking 3627 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 12 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 5202 kertaa
Vaahtokarkkeja valtakunta

Tässä pelissä sinun täytyy käyttää refleksit välttää esteitä laskussa ylhäältä. Merkkiä tässä pelissä ovat kawaii tyyli, ja erittäin suloinen lapsekas tyyli peräisin Japanista. Tässä makea valtakunnassa kaikki hahmot ovat hyvin iloinen.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Vaahtokarkkeja valtakunta selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Vaahtokarkkeja valtakunta. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Vaahtokarkkeja valtakunta ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Vaahtokarkkeja valtakunta on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Vaahtokarkkeja valtakunta että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Vaahtokarkkeja valtakunta
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
79076
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
46328
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1958 ääntä
Pelattu
36282
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?