Nettipelit

Unisieppari

Leikur af taitopelit

Unisieppari

Unisieppari Luokitus: 5/10

Unisieppari peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen online-peli, pieni tyttö on nukahtanut puun alla ja sinun täytyy estää häntä saamasta painajaisia​​. Jos pystyt pitämään tyttö unessa päiväkausia, sitten sinun pisteet on korkeampi. Paljon painajaisia ​​laskeutuu näytön yrittää herättää tytön ylös. Jotkut painajaiset ovat kuplia, synkkiä pilviä, asteroideja tai kiviä. Sinun täytyy tuhota jokainen eri tavalla. Klikkaa kuplia pop niitä. Napsauta ja vedä pilvet näytön poikki ravistella niitä ja tehdä ne katoavat. Napata kiviä ja heittää niitä maahan jo hyvin pitkä korkeus niin, että ne hajoavat. Yritä selvittää, miten tuhota loput.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6337 kertaa verkossa. Ranking 3589 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 0 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6337 kertaa
Unisieppari

Tämän ilmainen peli on tuhota painajaisia ​​ennen he heräävät tytön ylös. Klikkaa kupla pop se. Klikkaa pilvi ja ravista sitä edestakaisin tuhota sen. Vedä asteroidit varmista, että ne eivät ole yli tyttö, valitse ne toistuvasti laittaa ne pois. Napsauta ja vedä kiviä, siirrä ne nopeasti kohti maata, ja vapauta sitten heittää ne maahan. Saatat joutua tekemään sen useammin kuin kerran. Kun tuhota kiven tai liekki, varmista, että ne eivät laskeudu tyttö. Tytön ajatuskuplassa kertoo mitä vihollisen viereen ilmestyy, joten voit valmistautua siihen.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Unisieppari selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Unisieppari. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Unisieppari ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Unisieppari on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Unisieppari että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Unisieppari
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?