Nettipelit

Ulkomaalaisia​​ Kohtaan

Leikur af taitopelit

Ulkomaalaisia​​ kohtaan

Ulkomaalaisia​​ Kohtaan Luokitus: 7/10

Ulkomaalaisia​​ kohtaan peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli saat ulkomaalaisten sisälle laatikot, jotta he voivat palata planeetalle. Voit tehdä tämän, voit poistaa lohkojen klikkaamalla hiirellä. Tee ulkomaalainen tai syksyllä rullaa alas ruutuun. Jos et onnistu tai saat kiinni, voit kokeilla niin monta kertaa kuin haluat. Sinulla on myös ratkaisuja eri tasoilla päävalikossa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7216 kertaa verkossa. Ranking 3308 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 26 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7216 kertaa
Ulkomaalaisia​​ Kohtaan

Hauska kyky peli, irrota lohkot siten, että ulkomaalainen putoaa ruutuun. Ulkomaalaisten peli, kyky pelit palikoilla, laita ulkomaalaisen ruutuun voittaa pelin.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ulkomaalaisia​​ Kohtaan selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Ulkomaalaisia​​ Kohtaan. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ulkomaalaisia​​ Kohtaan ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Ulkomaalaisia​​ Kohtaan on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ulkomaalaisia​​ Kohtaan että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ulkomaalaisia​​ Kohtaan
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?