Nettipelit

Työnnä Kaikki Lohkot Alas

Leikur af taitopelit

Työnnä kaikki lohkot alas

Työnnä Kaikki Lohkot Alas Luokitus: 4/10

Työnnä kaikki lohkot alas peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Pelin tarkoitus on tu laittaa miinoja missä luulet sen tarpeen ajaa alas kaikki laatikot. Tai ainakin niin alle merkki. Jos ne eivät ole alle merkin kun olet ajanut sytyttimen, menetät tasolla. Sinun täytyy myös kerätä 10000 pistettä tai enemmän, jotta voidaan edetä seuraavalle tasolle.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7151 kertaa verkossa. Ranking 3228 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 12 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7151 kertaa
Työnnä Kaikki Lohkot Alas

Käytä hiiren asettaa miinoja laatikot. Jos kaivokset ovat punaisia​​, voit sijoittaa ne. Jos ne ovat harmaita, et voi, joko siksi te loppui kaivoksissa, koska et voi sijoittaa niitä sinne. Käytä viet hiiren rullaa pitäen Ctrl-Näppäintä lähentää ja loitontaa. Jos jätit kakkospainikkeella ja raahata pelialueen, voit vaihtaa kameran asentoa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Työnnä Kaikki Lohkot Alas selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Työnnä Kaikki Lohkot Alas. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Työnnä Kaikki Lohkot Alas ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Työnnä Kaikki Lohkot Alas on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Työnnä Kaikki Lohkot Alas että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Työnnä Kaikki Lohkot Alas
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80880
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48246
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38257
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?