Nettipelit

Tunneli Klassinen 3D

Leikur af taitopelit

Tunneli klassinen 3d

Tunneli Klassinen 3D Luokitus: 7/10

Tunneli klassinen 3d peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen verkossa 3D-peli on noin lentävät tykillä järjetön nopeuksilla tunnelin läpi järjestelmään. Sinun tehtäväsi on välttää kaatuu ja tehdä sen loppuun kunkin vaiheen. Lentää reikien läpi pyörivän esteitä hengissä. Asema hiirtä kanta on ohjus tunnelissa. Liikuttamalla hiirtä liikuttaa ohjus.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6716 kertaa verkossa. Ranking 3477 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 16 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6716 kertaa
Tunneli Klassinen 3D

Tämä on päivitetty versio suositusta ohjus peli. Nyt näet pisteet ja kilpailla muiden ihmisten päästä maailman highscore aluksella.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Tunneli Klassinen 3D selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Tunneli Klassinen 3D. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Tunneli Klassinen 3D ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Tunneli Klassinen 3D on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Tunneli Klassinen 3D että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Tunneli Klassinen 3D
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?