Nettipelit

Tuholaisten Torjunta

Leikur af taitopelit

Tuholaisten torjunta

Tuholaisten Torjunta Luokitus: 7/10

Tuholaisten torjunta peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

On rutto etanoita, jotka haluavat syödä hedelmiä, sinun täytyy löytää keinoja hallita näitä eläimiä, jotka hyökkäävät sinua aaltoja. Lakko kanssa nyrkkeilyhanska tai runko, voit kasvattaa kasveja, että hyökkäys tuholaisten niin voit voittaa taitopeli että esitämme. Varo etanat! Ohjeet: Käytä hiirtä osuma etanoita, aseen valita valikon tai kasvi kasvit, joiden tiedetään puolustautua.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7491 kertaa verkossa. Ranking 3173 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 18 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7491 kertaa
Tuholaisten Torjunta

Taitopeli jossa sinun on pidettävä loitolla vitsaus etanoita, jotka haluavat lopettaa hedelmätarhassa. Etanat liikkuvat riveihin valmis syömään hedelmiä ja sinun täytyy lyödä heidät poistamaan ne ennen kuin ne saavuttavat ruokaa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Tuholaisten Torjunta selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Tuholaisten Torjunta. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Tuholaisten Torjunta ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Tuholaisten Torjunta on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Tuholaisten Torjunta että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Tuholaisten Torjunta
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80887
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48252
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38260
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?