Nettipelit

Tornit kappaletta

Leikur af taitopelit

Tornit kappaletta

Tornit kappaletta Luokitus: 8/10

Tornit kappaletta peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Kerää kaikkikappaletta samaa väriä koskematta muita värejä, jottakorkein torni ja saada korkein pistemäärä. Älä kosketakappaletta muita värejä tai torni räjähtää. Kun luulet et voi lisätä tiedostoja, napsauta hiiren ja lisäät kaikkipisteitä ja voit aloittaa alustauusi torni toisella värillä. Jos kosketväri, jota ei pitäisi rankaista menetät torni enemmän kappaletta estää pelin ilmestyy.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7176 kertaa verkossa. Ranking 3572 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 12 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7176 kertaa
Tornit kappaletta

Taitopeli, jossa sinun täytyy tehdätornikappaletta, jotka ovatsamanvärisiä. Sinun täytyy käyttäähiirtä mennä koskettaakortteja yhden värin tulee olemaan toisiaan. Näytä taitosihiirelläkorkea torni lastujenväri koskemattamuita. Et voi koskettaakortteja eri värinen kuin teettorni, jos kosket torni räjähtää ja katoavat ja pisteitä kirjaa. Sinulla täytyy olla paljon taitoa ei kosketaväritpelin. Hyvin futuristinen kuvan kirkasta valoa tähän peliin, että tulet rakastamaan ja voit ollahyvä aika.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Tornit kappaletta selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Tornit kappaletta. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Tornit kappaletta ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Tornit kappaletta on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Tornit kappaletta että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Tornit kappaletta
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?