Nettipelit

Todellinen 3D Eteinen

Leikur af taitopelit

Todellinen 3d eteinen

Todellinen 3D Eteinen Luokitus: 8/10

Todellinen 3d eteinen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Nauti tämän ilmaisen nettipelin todellisessa 3D. Jos sinulla on 3D-lasit, sininen ja punainen linssi malmin punainen ja vihreä, voit nauttia hienoja 3D. Jos et, voit tehdä sen itse joitakin teippiä. Peli, sinun täytyy kiertää kuutiot kolme ulottuvuutta, jotka pitää saada lähemmäksi, ja voit muuttaa 3D parametreja säätää sitä omaan makuun. Nauti 3D-peli, joka tulee ulos näytön!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7137 kertaa verkossa. Ranking 3412 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 10 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7137 kertaa
Todellinen 3D Eteinen

3D kuution ja muodot pelin 3 mitat, 3D-lasit punainen ja sininen tai punainen ja vihreä. Pelaa 3D joidenkin 3D-lasit ja näet muodot lähestyy sinua.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Todellinen 3D Eteinen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Todellinen 3D Eteinen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Todellinen 3D Eteinen ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Todellinen 3D Eteinen on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Todellinen 3D Eteinen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Todellinen 3D Eteinen
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?