Nettipelit

Tasohyppely Tarina

Leikur af taitopelit

Tasohyppely tarina

Tasohyppely Tarina Luokitus: 6/10

Tasohyppely tarina peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä tasohyppely on toisin kuin kaikki vakio tasohyppely. Se todella on juoni. Olet syytetään noituutta ja täytyy paeta. Voit tehdä nuolinäppäimillä näppäimistön.Cool juttu tässä pelissä on, että siellä on joitakin kappaleita, joita voit kiertää kuin tarvitset. Päästä ovelle lopussa kunkin tason.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6936 kertaa verkossa. Ranking 3413 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 18 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6936 kertaa
Tasohyppely Tarina

Alusta videopeli luonnehtii vaatimalla pelaaja hypätä jousitetussa alustojen tai esteiden yli. Yleisin tekijä Tasohyppelyt on hypätä toimintaa. Tässä nimenomaisessa tapauksessa, alustat ovat pyöreitä ja sinun täytyy olla tietoinen niiden houkuttelevuutta.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Tasohyppely Tarina selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Tasohyppely Tarina. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Tasohyppely Tarina ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Tasohyppely Tarina on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Tasohyppely Tarina että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Tasohyppely Tarina
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?