Nettipelit

Suorita Rick, juokse!

Leikur af taitopelit

Suorita rick, juokse!

Suorita Rick, juokse! Luokitus: 5/10

Suorita rick, juokse! peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Suorita Rick Astley, juokse! Pelaat Rick Astley yrittää kerätä sydämiin, kun taas dodging muun kuuluvia kohteita. Kokeile ja mene varten highscore! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua ja tilaa baarista hyppää. Kerää sydämiä ja väistellä esteitä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10311 kertaa verkossa. Ranking 1782 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 672 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10311 kertaa
Suorita Rick, juokse!

Rick, Astley, suorita, sydämen, kohteita, kerätä, Dodge,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Suorita Rick, juokse! selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Suorita Rick, juokse!. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Suorita Rick, juokse! ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Suorita Rick, juokse! on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Suorita Rick, juokse! että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Suorita Rick, juokse!
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80844
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48204
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38221
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?