Nettipelit

Tasapainoa lapsille

Leikur af taitopelit

Tasapainoa lapsille

Tasapainoa lapsille Luokitus: 4/10

Tasapainoa lapsille peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Rokkari on esineitä, sinun täytyy huomauttaa, mikä niistä on raskaampi. Lelut ja punnita tätä koulutus peli auttaa lapsia huomauttaa kumpi on raskain. On merkittävä, mitkä näkyvien objektien on raskain. Aloita helppo taso ja kehittymään. Niiden on käyttää logiikkaa ja taitoa. Se on suunniteltu erityisesti lapsia liikkumaan taitojaan. Ne täytyy selvittää loogisesti, joka vastustaa rokkari leijuu kaikille.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 16897 kertaa verkossa. Ranking 1202 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 1158 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 16897 kertaa
Tasapainoa lapsille

Tasapainotus peli välillä esineitä lapsille. Erilaisia ​​pieniä leluja näkyviin. Ovat kummallakin puolella taulukossa, ja kiikkua. Tämä tekee sen mennä tavalla tai toisella. Tämän liikkeen löydät paino kunkin kohteen. Sinun täytyy tarkistaa ne kaikki, joka on mitä on tehnyt tasapaino on rikki ja taso laskee sivuun tai toisella. Lapset voivat helposti laskea tuloksen ja harjoittavat toimintaansa. Kehitystä edistävä ja kypsyys lapsia.Helppo tulos päätellä, mutta erittäin viihdyttävä pelata.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Tasapainoa lapsille selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Tasapainoa lapsille. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Tasapainoa lapsille ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Tasapainoa lapsille on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Tasapainoa lapsille että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Tasapainoa lapsille
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80872
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48239
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38248
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?