Nettipelit

Saalis Kolikoita Ulkomaalainen

Leikur af taitopelit

Saalis kolikoita ulkomaalainen

Saalis Kolikoita Ulkomaalainen Luokitus: 4/10

Saalis kolikoita ulkomaalainen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tiedäthän kuin ulkomaalaisten?Kolikkoa! Olet limainen vihreä ulkomaalainen, joka rakastaa kiinni kolikoita, joten sinun täytyy ajaa nämä näytön yrittää ottaa kiinni kaikki kolikot mahdollisimman lyhyessä ajassa. Ohjeet: Käytä nuolinäppäimiä liikkua ulkomaalaisen läpi näytöt ja VÄLINÄPPÄIN hypätä laiturilta laiturille.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7098 kertaa verkossa. Ranking 3360 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 4 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7098 kertaa
Saalis Kolikoita Ulkomaalainen

Ohita ja vaatimukset valuuttojen tarkasti limainen vihreä alien ja hauskaa. Taitopeli jossa sinun on kiinni kaikki valuutat näyttöihin mahdollisimman nopeasti.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Saalis Kolikoita Ulkomaalainen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Saalis Kolikoita Ulkomaalainen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Saalis Kolikoita Ulkomaalainen ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Saalis Kolikoita Ulkomaalainen on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Saalis Kolikoita Ulkomaalainen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Saalis Kolikoita Ulkomaalainen
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80842
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48203
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38221
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?