Nettipelit

Räjäyttää Pommeja Ilmassa

Leikur af taitopelit

Räjäyttää pommeja ilmassa

Räjäyttää Pommeja Ilmassa Luokitus: 9/10

Räjäyttää pommeja ilmassa peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen online-peli on noin nopeus ja kyky. Sinun tarvitsee vain hiirtä pelata. Siellä on jonkinlainen helikopterin asia, joka pitää pommittamalla. On olemassa erilaisia ​​pommeja. Valkoisia voidaan räjäyttää vain klikkaamalla niitä, mutta musta pommeja on sekoittaa muiden musta pommeja, että ne räjähtää. Selvitä, mitä muualla pommeja voi tehdä. Kerätä kaikki lisävoimia voit. He auttavat sinua hidastamalla aikaa, perustamalla kilpi, ja paljon muuta!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6101 kertaa verkossa. Ranking 3598 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 9.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Arvosana perustuu 2 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6101 kertaa
Räjäyttää Pommeja Ilmassa

Tämän ilmainen online-peli on räjäyttää pommit ennen kuin ne saavuttavat kaupungin alla. Vedä yksi musta pommi toiseen räjäyttää ne molemmat. Napsauta valkoinen pommi räjäyttää sen. Vedä punainen pommin asia heittää pommeja satuttaa sitä. Klikkaa mitä tahansa lisävoimia näet, koska ne ovat erittäin hyödyllisiä. Halpa tapa tehdä hyvin tässä pelissä on pitää klikkaamalla vihollisen niin, että pommit välittömästi räjähtävyyttä. Jos kuitenkin haluat tuntea olet todella saavutettu jotain, tee se oikealla tavalla.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Räjäyttää Pommeja Ilmassa selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Räjäyttää Pommeja Ilmassa. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Räjäyttää Pommeja Ilmassa ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Räjäyttää Pommeja Ilmassa on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Räjäyttää Pommeja Ilmassa että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Räjäyttää Pommeja Ilmassa
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?